Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Kenwood, te invita sa testezi gratuit, la tine acasa, noul Titanium Chef, un robot de bucatarie de ultima generatie, pentru pasionatii de gatit!

Ai o pasiune pentru gatit? Hraneste-ti imaginația cu robotul de bucatarie Titanium Chef de la Kenwood!

Kenwood, marca numarul 1 in Europa in aparate pentru prepararea mancarii, de la roboti de bucatarie la blendere, mixere de mana si tocatoare, te invita sa testezi gratuit, la tine acasa, noul Titanium Chef – un robot de bucatarie de ultima generatie, de uz casnic, pentru pasionatii de gatit care vor sa obtina preparate gustoase in timp record.

Motoare puternice, garantie de 10 ani

Kenwood Titanium Chef este dotat cu un motor puternic, de 1500W, respectiv 1700W pentru varianta XL, extrem de robust si de fiabil, care are o garantie impresionanta de 10 ani, chiar si in conditiile utilizarii zilnice!

Vas si accesorii din otel inoxidabil

Bolul din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, cu o capacitate de pana la 6,7 l pentru varianta Titanium Chef XL, are doua manere extrem de utile si functie de iluminare, astfel incat sa urmaresti in orice moment procesul de preparare. Puterea acestui robot de bucatarie este completata de accesorii performante din otel inoxidabil, care includ un accesoriu pentru maruntire, un tel performant si un accesoriu pentru framantare. Cu ajutorul gamei standard de accesorii poti sa tai, sa feliezi, sa toci, sa maruntesti, sa framanti coca, dar si sa pregatesti cele mai delicioase supe si smoothie-uri.

Sticla termo-rezistenta

Nu trebuie sa astepti ca preparatele pe care vrei sa le dai prin blender sa se raceasca: Kenwood Titanium Chef are un blender din sticla termo-rezistenta cu o capacitate de 1,6L, in care poti turna chiar si preparate fierbinti.

Daca mancarea este pentru tine o pasiune, iar bucataria un spatiu al bucuriei, al experimentarii, inima casei si locul in care te simti extraordinar, atunci noul Titanium Chef este ajutorul tau ideal in bucatarie!

In campanie sunt disponibile 50 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 05.09.2018 - 31.10.2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

In cadrul campaniei BUZZ, nu uita sa…

  • specifici in toate postarile de Social Media faptul ca faci parte dintr-o campanie gratuita de testare de la BUZZStore
  • folosesti in toate postarile din Social Media si Blog hashtag-ul campaniei #buzzKenwoodTitanium (exceptand review-urile de pe magazinele online)
  • etichetezi in toate postarile tale paginile de Fb/Instagram BUZZStore si Kenwood
  • faci minim o referinta catre pagina de web a produsului (http://www.kenwoodworld.com/ro-ro/promo/home/robotii-de-bucatarie)
  • completezi integral, cu informatii sincere, in maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la informarea pe e-mail, chestionarul de finalizare a campaniei
  • incarci in My BUZZ dovada postarilor efectuate in campanie, asa cum apar ele la punctele 6.3.1 – 6.3.7. din prezentul regulament, in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la informarea pe e-mail.

Primesti un cadou garantat si sansa de a castiga robotul de bucatarie testat!

Campania KENWOOD se desfasoara prin rotatie, in serii de cate 10 BUZZeri. Fiecare BUZZer dintre cei selectionati va avea posibilitatea sa testeze produsul timp de 10 zile, timp in care va avea de realizat un numar minim de contributii. Dupa perioada de testare, vei returna la BUZZStore, pe cheltuiala noastra, aparatul in ambalaj original si cu toate accesoriile incluse, dupa ce le-ai curatat. Fiind realizat din materiale extrem de rezistente si usor de curatat, inclusiv la masina de spalat, este foarte simplu sa-l cureti chiar imediat dupa fiecare utilizare, cu o carpa moale si apa calduta cu putin detergent de vase.

La finalul campaniei, toti BUZZerii ce respecta cerintele Regulamentului campaniei, primesc automat cadou un cantar de bucatarie performant de la Kenwood si sansa de a castiga unul din cele 10 roboti de bucatarie din campania de testare. Pentru a intra in tragerea la sorti, sunt necesare minim 65 de puncte adunate din contributiile de mai jos.

  • # 2 puncte  – esti fan al paginilor de Facebook si Instagram BUZZStore si Kenwood Romania pentru a fi la curent cu noutatile campaniei.
  • # 30 puncte (5  pentru fiecare recenzie) – postezi un numar minim de 6 evaluari ale produsului testat sau versiunilor similare ale acestuia sub forma de comentariu/recenzie. Numarul si link-urile unde se gasesc produsele de evaluat sunt disponibile in pagina campaniei, sectiunea RECENZII;
  • # 15 puncte (5 pentru fiecare postare) – realizezi minim 3 retete cu ajutorul Kenwood Titanium (o reteta de cozonac sau paine, o reteta de tort sau prajitura, o reteta la alegere) si postezi minim 4 poze pentru fiecare reteta (3 postari separate, cate una pentru fiecare reteta) pe Facebook si /sau Instagram, cu retetele aferente si iti incurajezi prietenii sau colegii sa-ti ofere apreciere prin like&share.
  • # 10 puncte  – postezi un articol pe blogul propriu (in cazul in care detii) SAU realizezI un filmulet de prezentare a produsului pe YouTube, in care sa subliniezi minim 3 caracteristici ale aparatului. Vei prezenta produsul in utilizare, de preferat in timp ce prepari o reteta. Daca le realizezi pe amandoua – blog + video pe Youtube, se acorda cate 10 puncte pentru fiecare postare.
  • # 12 puncte (3 pentru fiecare prieten)  – inviti minim 4 prieteni sau colegi sa deguste din bunatatile facute de tine cu ajutorul Kenwood Titanium si postezi pe Facebook/ Instagram minim 1 imagine de la degustare, etichetand minim 4 persoane in acea postare, carora sa le distribui vouchere de reducere pentru produse din gama Kenwood.
  • # 5 puncte – o recenzie pe pagina de Facebook Kenwood Romania de minim 30 de cuvinte care sa prezinte un beneficiu real al produsului (https://www.facebook.com/kenwoodrom/)
  • # 3 puncte – orice postare aditionala pe Facebook/ Instagram (inclusiv InstaStory)

Pe scurt ai de realizat min. 6 recenzii pe magazine online, 3 retete postate pe Facebook, 3 pe Instagram (pot fi aceleasi), 1 reteta video pe YouTube, 1 recenzie pe pagina Fb Kenwood.

In situatia in care vei fi selectionat/a pentru testare, in functie de criteriile specifice fiecarei campanii, BUZZStore iti va trimite GRATUIT robotul de bucatarie Kenwood Titanium Chef, din dorinta de a afla parerile tale si ale prietenilor tai dupa testare! Daca nu vei indeplini minim 70% din cerintele campaniei, vei primi o penalizare de 200 puncte de BUZZ din contul tau si nu vei avea sansa de a intra in tragerea la sorti pentru castigarea unuia din cei 10 roboti.