Acest concurs a expirat în data de 2018-10-20. Vezi concursurile active aici.
Precizia si perfectiunea aparatelor Krups, pentru o cafea incomparabila, acum, gratuit, la tine acasa!

Precizia si perfectiunea aparatelor Krups, pentru o cafea incomparabila, acum, gratuit, la tine acasa!

In aceasta noua campanie de testare, te invitam sa te rasfeti in confortul casei tale cu o cafea aromata iar pentru cei dragi sa fii un adevarat barista. Timp de 7-10 zile vei avea la dispozitie unul dintre cele mai performante expresoare de pe piata – elegantul model EA893C10 – o combinatie perfecta intre dimensiunea compacta, liniile elegante si materiale de calitate pentru un stil uluitor.

Gratie pasiunii si cunostintelor expertilor sai, Krups te invita sa te bucuri de o experienta multi-senzoriala intensa cu cel mai nou aparat din gama sa premium, Evidence.

In campanie sunt disponibile 50 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 30 iulie 2018 - 19 octombrie 2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.  La finalul campaniei, toti BUZZerii ce respecta cerintele regulamentului campaniei, primesc automat un cadou si sansa de a castiga unul din cele 10 expresoare din campania de testare.

BUZZStore este prilejul de intalnire intre consumatorii obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, si marcile lor preferate. Pentru comunitatea noastra de ambasadori de brand in continua crestere, oferim spre testare, in mod gratuit, in schimbul unei opinii sincere, cele mai noi produse si servicii de pe piata.