Acest concurs a expirat în data de 2018-12-17. Vezi concursurile active aici.
Impodobeste clipele speciale, in note de Sarbatoare! Lasa-te purtat de Cantecul Sarbatorilor si poti castiga una dintre cele 4 excursii!

Campania promotionala "Impodobeste clipele speciale, in note de sarbatoare" este organizata si desfasurata in toate magazinele din retelele Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image si Penny de pe teritoriul Romaniei, in perioada 07 noiembrie - 31 decembrie 2018.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara specialitati Ferrero Rocher, Mon Cheri sau Raffaello in valoare de minimum 15 RON, in perioada 19 noiembrie – 16 decembrie si poti castiga una dintre cele 4 excursii la Salzburg. Completeaza formularul de mai jos si inscrie numarul si data bonului fiscal pentru a participa la tragerea la sorti.​

Ce poti sa castigi:

  • 8.800x Kit de sabloane deco personalizate Ferrero
  • 14.500x Brosura deco personalizata Ferrero
  • 4x Set de 2 vouchere compus din: Voucher pentru o excursie la Salzburg, Austria, pentru 2 persoane + Voucher pentru 2 persoane pentru transport aerian dus-intors Romania – Salzburg Austria

Sursa concurs: www.decoratiuni-magice.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.