Acest concurs a expirat în data de 2018-07-21. Vezi concursurile active aici.
Batalia Sexelor iti aduce un televizor SAMSUNG SMART TV 4K ULTRA HD in fiecare zi!

Acceptă provocarea din Deșteptarea și intră în cea mai neconvențională confruntare – Bătălia Sexelor.

Zilnic, în Deșteptarea, întrebărilor la care el știe de regulă răspunsul trebuie să răspundă ea și invers. Cine marchează cele mai multe răspunsuri corecte câștigă un televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 4K Ultra HD, gama 2018.

Gata pentru provocare? Înscrie-te pe europafm.ro și dacă te sunăm, intri în direct la Europa FM pentru a participa la concurs. De luni până vineri ai șansa de a câștiga un televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 4K Ultra HD.

Cum funcționează Bătălia Sexelor în Deșteptarea.

Se vor adresa câte 3 întrebări pentru fiecare participant. Pentru femei, întrebările sunt din domenii de interes pentru bărbați și pentru bărbați se vor adresa întrebări din domenii de interes pentru femei.

Cine răspunde corect la cele mai multe dintre întrebările adresate este declarat câștigător. Dacă după epuizarea celor 6 întrebări scorul este de egalitate, atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ei greșește, acesta fiind declarat pierzător. Fiecare participant are la dispoziție 8 secunde pentru a da răspunsul în direct la Europa FM.

Gata pentru povocare? Intră acum în concurs!