Acest concurs a expirat în data de 2018-05-14. Vezi concursurile active aici.
Participa la Barometrul de Vara Ferratum 2018 si poti castiga unul din cele 3 premii.

Barometrul de vara Ferratum 2018, ce analizeaza obiceiurile de consum din peste 20 de tari, a ajuns anul acesta la cea de-a opta editie.

  • Cat de mult s-a schimbat comportamentul de cumparare comparativ cu anul trecut?
  • Care este bugetul de vacanta alocat anul acesta?
  • Care sunt destinatiile de vacanta favorite?
  • Care sunt criteriile pe baza carora se fac alegerile?

Aceastea reprezinta doar o mica parte din intrebarile la care vom sti raspunsul la finalul Barometrului de Vara 2018 ! Peste 21 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Craciun Ferratum Grup 2017, iar rezultatele au fost preluate si publicate in sute de medii de stiri in toate tarile din Europa. Raspunsurile sunt anonime, iar rezultatele specifice fiecarei tari sunt egalizate prin paritatea puterii de cumparare locale in baza FMI (Fondul Monetar International).

Alatura-te si tu Barometrului International de Vara Ferratum 2018, si poti castiga unul din cele 3 premii puse la bataie:

  • Telefon mobil Samsung Galaxy J5 (2017)
  • Voucher Emag in valoare de 500 Lei
  • Gratar portabil Jamie Oliver

Sondajul dureaza doar 3 minute si, prin completarea acestuia, participi automat la tragerea la sorti pentru unul din premiile mentionate mai sus. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru si pe Facebook pe data de 14 mai 2018.

De asemenea, pentru fiecare chestionar completat în totalitate, Ferratum va dona câte 1 Leu Asociatiei „Micul Luptator”.

Misiunea acestei asociatii este sa sustina tratamentele medicamentoase si terapeutice pentru reabilitarea medicala a copiilor cu afectiuni neurologice severe: paralizie cerebrala, encefalopatie cronica (diplegie, hemiplegie), encefalopatie cronica infantila, hemipareza spastica, tetrapareza spastica, tetrapareza piramidala, monopareza, parapareza, parapareza spastica, epilepsie, diplegie, diplegie spastica, infirmitate motorie cerebrala etc.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.