Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Relansat anul trecut pe piata telefoanelor mobile, Nokia ofera in prezent o gama variata de smartphones. Unul dintre modelele sale apreciate este Nokia 8!

Relansat anul trecut pe piața telefoanelor mobile, brandul Nokia oferă în prezent o gamă variată de smartphones. Unul dintre modelele sale apreciate este Nokia 8, lansat în 2017 și actualizat cu un design nou la începutul acestui an sub numele Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 Sirocco este un smartphone premium în ediție limitată și totodată vârful de gamă al companiei. Rulează sistemul de operare Android One (prin care Google oferă actualizări lunare de securitate și nu numai timp de 2 ani) și se adresează celor care își doresc un telefon Andorid fără modificări, cu specificații de top, dar mai ales cu un design premium.

Dacă dorești să îți schimbi telefonul sau dacă dorești să faci un cadou frumos unei persoane deosebite, ai șansa acum să câștigi un Nokia 8 Sirocco. Tot ce trebuie să faci este să intri pe blogul www.manafu.ro si sa citesti detaliile de acolo. Un singur comentariu pe blog iti poate aduce acest smartphone premium.

Succes!