Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-11-16. Vezi concursurile active aici.
Sunt in castig cu cele mai noi seriale oriunde as fi.

Urmărește AXN HD prin aplicația Orange TV Go și poți câștiga un scuter Scarabeo sau unul dintre cele 3 proiectoare pentru smartphone. În plus, nu rata pe AXN HD, în fiecare joi de la ora 21:00, serialul "Minți criminale: Dincolo de hotare", noul spin-off al popularului serial "Minți criminale".

Ce trebuie să faci:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Conectează-te folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și urmărește gratuit canalul AXN HD prin Orange TV Go în perioada 13 octombrie - 15 noiembrie

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării site-ului tvgo.orange.ro va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, în perioada 5 octombrie – 15 noiembrie 2016 ai acces la canalul AXN HD indiferent de pachetul deținut.

Promotia se desfasoara in perioada 13 octombrie – 15 noiembrie 2016
Premiile oferite de organizator participantilor desemnati castigatori ai promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • Premiul principal constand intr-un scuter SCARABEO 50cc 4s 4v, negru
  • 3 premii secundare constand intr-un proiector pentru smartphone

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor se va realiza in data de 22 noiembrie 2016.