Acest concurs a expirat în data de 2018-11-12. Vezi concursurile active aici.
E vremea unui nou concurs frumos, cu arome de sezon, unul foarte generos si bogat in legume, fructe parfumate si apetisante.

E vremea unui nou concurs frumos, cu arome de sezon, unul foarte generos si bogat in legume, fructe parfumate si apetisante.

Profitam de aceasta ocazie si lansam un nou concurs cu o tema indragita, si anume Meniul tau gustos de toamna!

Pentru a participa la concurs, Gustos.ro va invita ca, pana pe 11 noiembrie 2018, sa inscrieti in concurs retetele celor mai bune mancaruri din meniul vostru de toamna, cele cu care va mandriti si va rasfatati pe voi insiva si pe cei dragi voua. Vrem sa vedem cum arata toamna in farfuriile voastre. Noi ne vom bucura la randul nostru sa va rasplatim si sa va rasfatam cu premii minunate.

Cum participi?

Intre 11 octombrie si 11 noiembrie 2018, inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Gustos.ro, minim 2 retete din urmatoarele categorii culinare:

 • O supa sau ciorba
 • Un fel principal/salata/aperitiv
 • Un desert

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Premii:

 • Premiul 1 - Robot de bucatarie Philips 
 • Premiul 2 - Set vase pentru gatit 7 piese Ecoceram Rubino
 • Premiul 3 - Tefal Talent Pro inductie tigaie wok 28cm
 • Premiul 4 - Set de 4 cutite pentru friptura TEFAL Ingenio

Desemnarea castigatorilor se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro. Juriul va premia cele mai bune 4 retete dintre cele inscrise in concurs care respecta tema propusa, retete care apartin participantilor la concurs care respecta si conditia secundara, de a inscrie in perioada concursului cel putin 2 retete cu tematica data. Un participant poate castiga un singur premiu la aceasta editie a concursului Gustos.ro.

Criteriile de jurizare vor fi: claritatea descrierii pasilor de preparare, ingredientele folosite (vor fi apreciate cele naturale, Gustos.ro incurajand alimentatia sanatoasa), originalitatea, aspectul preparatului final.

Anuntarea castigatorilor: 13 noiembrie 2018.

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

 1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
 2. Accesati link-ul "Profilul tau"
 3. Apasati butonul "Adauga reteta"
 4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
 5. Verificati si postati reteta