Acest concurs a expirat în data de 2018-10-16. Vezi concursurile active aici.
Fiecare pachet Baby Drink contine o cutie Baby Drink cadou. In plus, prin cumpararea pachetului Baby Drink 2018, primesti un talon razuibil.

Campania „Premii de la mic la mare” se va desfasura in perioada 16 august – 16 octombrie 2018. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate farmaciile in care ruleaza oferta – Pachet Baby Drink 2018 cumperi unul si primesti un cadou.

Pentru a participa la acest concurs, participantul trebuie sa cumpere Pachetul Baby Drink 2018. La casa farmacista ii va inmana un talon razuibil. Talonul poate fi castigator sau necastigator.

  • In cazul in care talonul este castigator in produse Flucalm, Dermocare, Gripe Baby Water acestea se vor acorda pe loc. In cazul in care produsul nu se poate acorda pe loc din lipsa de stoc, se va putea ridica din aceeasi farmacie in maxim 3 saptamani de la castigarea acestuia. In acest caz, castigatorul va completa formularul GDPR existent in farmacie pentru a fi contactat pentru a intra in posesia premiului. Pentru a ridica premiul va trebui sa prezinte farmacistei talonul castigator.
  • In cazul in care vor castiga prosop cu gluga sau Nebulizator Pic Solution cu compresor Mr Hippo vor trebui sa completeze formularul de pe site-ul www.concursbabydrink.ro sectiunea „Vreau sa imi ridic premiul”: Nume, Prenume, Adresa, numar de telefon, poza talon, poza bon farmacie cu achizitia Pachetului Baby Drink 2018 si sa bifeze casuta de acord cu politica de confidentialitate.
  • In cazul in care talonul razuibil este necastigator, persoanele se pot inscrie pentru a castiga prin tragere la sorti marele premiu, produs monitorizare bebe Philips Avent Digital Operating Video Parent Unit. Pentru a se inscrie in tragerea la sorti pentru marele premiu trebuie sa intre pe site-ul www.concursbabydrink.ro.  In formular trebuie sa completeze: nume, prenume, adresa, numar de telefon si sa urce urmatoarele pozele: talon necastigator, bon farmacie cu achizitia pachetului Baby Drink 2018 si sa bifeze casuta de consimtamant GDPR.

La campanie, o persoana poate participa de mai multe ori achizitionand pachetul Baby Drink 2018.

Vom acorda urmatoarele premii:

  • 20 x Nebulizator PiC Solution, cu compresor Mr. Hippo
  • 200 x Prosop bebelus cu gluga
  • 15000 x Flucalm
  • 5000 x Dermocare
  • 2000 x Gripe Water Baby
  • 1 x Produs monitorizare bebe Philips Avent Digital Operating Video Parent Unit

Premiile in produse: Flucalm, Dermocare si GripeWater Baby se vor acorda pe loc sau in termen de 3 saptamani cu ridicare din farmacia din care a fost castigat premiul. Cei ce castiga premiile Nebulizator PiC Solution, cu compresor Mr. Hippo si Prosop bebelus cu gluga vor fi rugati sa completeze pe site-ul www.concursbabydrink.ro la sectiunea „Vreau sa imi ridic premiul” formularul: Nume, Prenume, Adresa, Numar de telefon si sa urce pozele pentru: talon castigator, bon farmacie si sa bifeze casuta cu privire la politica de confidentialitate, urmand ca ulterior sa primeasca prin curier premiul.

Premiul cel mare Produs monitorizare bebe Philips Avent Digital Operating Video Parent Unit va putea fi castigat prin tragere la sorti de cei ce au tras lozul „Inscrie-te in tombola si poti castiga marele premiu”. Pentru a intra in tragere la sorti trebuie sa completeze formularul existent pe site-ul www.concursbabydrink.ro la sectiunea „Vreau sa ma insciu in tombola”. In formular trebuie sa completeze: Nume, Prenume, Adresa, Numar de telefon si sa urce urmatoarele pozele: talon necastigator, bon farmacie si sa bifeze casuta cu privire la politica de confidentialitate.