Acest concurs a expirat în data de 2018-10-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul dintre cele 130.000 de premii. Cauta codul castigator sub capac!

Campania „Vara Lipton” incepe pe data de 6 iulie 2018 si se incheie la data de 31 august 2018.

Produsele participante la campanie sunt produsele Lipton Ice Tea Piersica, Lamaie, Zmeura, Ceai Verde, Ceai Verde Lime Mint, gramajele 0,5l si 1,5l, comercializate pe teritoriul Romaniei, identificate prin capace de culoare rosie avand tiparit in interiorul capacului, un cod format din 8 caractere alfanumerice.

Ce trebuie sa faca participantul:

  1. Participantul trebuie sa cumpere minim un produs participant. Participantul trebuie sa se uite sub capacul produsului participant si sa identifice codul alfanumeric;
  2. Participantul trebuie sa acceseze site-ul campaniei.
  3. Pentru a inscrie codul, participantul trebuie sa-si creeze un cont pe site-ul campaniei, completand corect si complet informatiile sale personale in campurile obligatorii ale formularului.

La introducere codului in site-ul campaniei, participantul va afla pe loc daca a castigat unul dintre premiile campaniei. In cazul in care a castigat, participantul va putea gasi voucherul castigator in sectiunea din site-ul campaniei denumit „voucherele mele”. Toate premiile puse la dispozitie in cadrul Campaniei sunt oferite prin intermediul momentelor norocoase, setate aleator pentru fiecare din zilele de campanie, in perioada 06 iulie, ora 10:00 - 31 august, ora 23:59:59, astfel: anterior inceperii campaniei vor fi stabilite un numar de 1358 de momente orare norocoase, fiecarui interval dintre doua astfel de momente orare norocoase fiindu-i alocat un numar de premii din fiecare tip de premii. Fiecare cod alfanumeric valid, inscris in campanie dupa un astfel de moment orar norocos este castigatorul unuia din premiile prealocate.

Un participant poate castiga, in cadrul campaniei, maximum 10 premii pe zi.

Premiile acestei campanii sunt de doua feluri:

  • premii constand in vouchere pentru un sandwich Big Mac, o inghetata McSundae sau o bautura medie Lipton, astfel:
    • 60.000 x voucher bautura medie Lipton
    • 40.000 x voucher inghetata Mc Sundae
    • 30.000 x voucher sandwich Big Mac
  • premii constand in telefoane mobile IPhone X, astfel:
    • 9 premii telefoane mobile IPhone X, cate unul pentru fiecare saptamana de campanie

Premiile constand in voucher vor fi afisate in contul participantului castigator sub forma de cod alfanumeric de 8 caractere. Premiile asociate voucherelor, putand consta in sandwich Big Mac, o inghetata McSundae sau o bautura medie Lipton, vor fi oferite castigatorului direct de catre Premier Restaurants prin restaurantele sale. Premiul va fi oferit de catre Premier Restaurants la prezentarea voucherului, impreuna cu capacul cu codul alfanumeric castigator. Se va retine totodata de catre Premier Restaurants capacul produsului promotional Lipton. Aceste premii vor putea fi oferite castigatorilor pana pe data de 5 septembrie 2018 (inclusiv) cu conditia ca acestia sa fi inscris codul de pe capac pe site-ul Campaniei pana cel tarziu la data de 31 august 2018.