Acest concurs a expirat în data de 2018-04-18. Vezi concursurile active aici.
Va invitam la un nou concurs culinar marca Gustos.ro: Retete gustoase de Pasti.

Va invitam la un nou concurs culinar marca Gustos.ro: Retete gustoase de Pasti.

Pentru ca multi dintre voi va pregatiti sa intampinati sarbatoarea Pastelui, care este nu numai un prillej de bucurie spirituala, ci si unul de desfatare cu preparate specifice, Gustos.ro va invita la un nou concurs culinar dedicat acestei teme generoase.

Intre 29 martie si 17 aprilie 2018, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete cu specific pascal, prin care sa ne prezentati bucatele voastre gustoase atent pregatite pentru masa de Paste.

Gustos.ro va invita asadar sa inscrieti in concurs Retete gustoase de Pasti, cel putin 2 retete dintre cele pregatite de voi pentru masa de sarbatoare.

Suntem siguri ca vom asista la o frumoasa si colorata parada a retetelor dedicata marii sarbatori crestine, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala.

Cele mai apreciate retete de Paste vor fi premiate cu:

  • Premiul 1 - Cuptor cu microunde Samsung
  • Premiul 2 - Fitness Blender Active Pro
  • Premiul 3 - Arzator profesional

***Pentru a participa la concurs, la incarcarea retetei in site, selectati categoria "Retete de Pasti".

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

  1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
  2. Accesati link-ul "Profilul tau"
  3. Apasati butonul "Adauga reteta"
  4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
  5. Verificati si postati reteta

Desemnarea castigatorilor se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro. Criteriile jurizarii vor fi: respectarea temei, claritatea descrierii pasilor de preparare, aspectul preparatului final.

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 19 aprilie 2018.