Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Ceasurile Daniel Wellington sunt iubite de femei si barbati indiferent de varsta si preferinte in materie de moda. Acum aveti ocazia sa-l castigati pe gratis!

Ceasurile Daniel Wellington sunt iubite de femei si barbati indiferent de varsta si preferinte in materie de moda. Toate modelele acestui brand sunt concepute pe baza unui cadran analogic simplu, care este completat fie de o bratara din inox sau din piele naturala, nimic mai mult si nimic mai putin. Dar chiar si asa, aceste ceasuri au un farmec unic care te face sa nu-l mai schimbi niciodata cu nimic. Acum aveti ocazia sa-l castigati pe gratis!

Raspundeti la o intrebare simpla, completati un mic chestionar cu datele de contact si aveti sansa sa deveniti castigatorul ceasului Daniel Wellington!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.05.2018. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.04.2018 pina la 30.04.2018.