Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Ceasurile Daniel Wellington sunt iubite de femei si barbati indiferent de varsta si preferinte in materie de moda.

Ceasurile Daniel Wellington sunt iubite de femei și bărbați indiferent de vârstă și preferințe în materie de modă. Toate modelele acestui brand sunt concepute pe baza unui cadran analogic simplu, care este completat fie de o brățară din inox fină sau din piele naturală, nimic mai mult și nimic mai puțin. Dar chiar și așa, aceste ceasuri au un farmec unic care te face să nu-l mai schimbi niciodată cu nimic. Acum aveți ocazia să-l câștigați pe gratis!

Raspunde la o intrebare simpla, completeaza formularul cu cateva date de contact si esti inscris/a automat in concursul nostru!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 11.11.2018. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.10.2018 pina la 31.10.2018.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.