Acest concurs a expirat în data de 2018-04-30. Vezi concursurile active aici.
Inscrie in concurs Retete Traditionale de Pasti si castiga unul dintre cele doua premii minunate pentru orice pasionat de bucatarit.

Dragii prieteni pasionati de gatit ai Reteteculinare.ro, va invitam cu drag sa participati la o noua editie a concursului lunar, marca Reteteculinare!

Intre 1 aprilie si 29 aprilie 2018 va asteptam sa inscrieti retetele voastre la concursul lunii Aprilie. Pentru ca luna aprilie este marcata de sarbatarea Pastelui, am ales retetele traditionale de Pasti ca tema pentru concursul nostru lunar "Retetele Lunii".

Inscrie in concurs Retete Traditionale de Pasti si castiga unul dintre cele doua premii minunate pentru orice pasionat de bucatarit:

  • Aparat pentru forme nuci umplute
  • Fierbator automat pentru oua

Cum participi la concursul "Retetele lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, una sau mai multe retete traditionale de Paste (tema lunii aprilie).

Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Retetele Lunii Aprilie vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu, Aparat pentru forme nuci umplute, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, Fierbator automat pentru oua, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

*** O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

*** Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Castigatorii sectiunii "Retetele Lunii Aprilie" vor fi anuntati pe 30 aprilie 2018.