Acest concurs a expirat în data de 2017-01-04. Vezi concursurile active aici.
Concursul nostru culinar de luna aceasta este dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

Concursul de luna aceasta este dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Pentru ca, orice s-ar spune, gandim romaneste, simtim romaneste, gatim romaneste si... mancam romaneste (dar asta e o alta poveste). Romania se gaseste si in bucatariile noastre.

Asa incat cred ca va fi frumos si usor sa aduceti retetele voastre romanesti de suflet la cel mai nou concurs Bucataras.ro, intr-o perioada a anului atat de plina de traditii culinare: fie retete pentru Postul Craciunului, pentru dezlegari la peste sau branza, fie cele pentru frumoasele sarbatori de Craciun si Anul Nou, cu toata generozitatea lor culinara.

Cum participi la concurs:

Inscrieti retetele voastre romanesti in site-ul Bucataras intre 30 noiembrie 2017 si 3 ianuarie 2018, specificand in introducerea retetei: "reteta romaneasca".

Va invit cu drag sa va aratati priceperea, iar cele mai bune 4 retete vor fi rasplatite cu premii de folos pentru prepararea sau pastrarea delicioaselor mancaruri romanesti (si nu numai).

Premii:

  • Premiul 1 - Aparat de vidare FFS010X - Cu FoodSaver FFS010X vidarea alimentelor este complet automată: alegi accesoriul potrivit- caserole sau pungi,  iar cu o apăsare de buton, aparatul videază în mod automat.
  • Premiul 2 - Oala cu capac Tefal Nature Ceramic, 24 cm
  • Premiile 3 - 4 - 2 x Cutit pentru transat Fiskars, 24 cm

Criteriile de desemnare a castigatorilor vor fi: respectarea temei, descrierea pasilor de preparare, detalierea prin fotografii a etapelor prepararii. Cu cat mai multe retete inscrise in concurs, cu atat mai multe sanse de a va numara printre castigatori.

Pe 5 ianuarie 2018 veti afla castigatorii.