Acest concurs a expirat în data de 2018-01-18. Vezi concursurile active aici.
Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului concurs lunar Reteteculinare! Retetele voastre vor fi rasplatite cu 3 premii pentru bucatarie.

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului concurs lunar Reteteculinare!

Retetele voastre vor fi rasplatite cu 3 premii pentru bucatarie, pentru care merita sa va aratatati toata priceperea voastra.

Intre 20 decembrie 2017 si 17 ianuarie 2018 va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Asa cum v-am obisnuit, avem o sectiune cu tema libera si una cu o tema specifica lunii. Tema acestei luni este: "Retetele traditionale de sarbatori"

Concurs nr. 1 - Fii bucatarul lunii!

Propune cel putin doua retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema! 

Poti castiga un aparat de gatit Slow cooker 3.5L Manual Red

Ideal pentru 4 persoane, acest slow cooker Crock-Pot se potrivește perfect diverselor nevoi de a găti, precum și constrângerilor cauzate de lipsa timpului.

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii decembrie" sunt: originalitatea retetei si a prezentarii, calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini.

Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti retetele in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".

Concurs nr. 2 - Retetele lunii

Inscrie in concurs cel putin 2 retete cu tema "Retetele traditionale de sarbatori" si castiga unul dintre cele doua premii grozave pentru bucatarie:

  • Set 5 cutite, foarfeca, ascutitor si suport Granit Diamond
  • Set 7 piese vase inox

Cum participi la concursul "Retetele lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, cel putin doua retete traditionale de sarbatori.

Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Retetele Lunii Decembrie vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii Decembrie" si doi ai sectiunii "Retetele Lunii Decembrie" vor fi anuntati pe 18 ianuarie 2018.