Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-01-08. Vezi concursurile active aici.
Retete pentru sarbatori si mese festive.

Cui nu-i plac mesele festive? Si cine nu adora specialitatile de sarbatori, cele care nu aduc aminte de copilarie, de familie, de oameni dragi, de atmosfera de poveste care se instaleaza in casele noastre in aceste zile, la care ne gandim cu drag in tot restul anului?

Retetele pentru esele festive si specialitatile de sarbatori sunt fara doar si poate vedetele anului.

De aceea, va lansam invitatia de inscrie la concurs cele mai bune retete pregatite de voi in aceasta perioada speciala a anului.

Haideti sa incheiem anul 2016 si sa incepem 2017 cu un spectacol al retetelor de sarbatoare!

Iata cum participi la concurs:

  • Inscrie in perioada 14 decembrie 2016 - 7 ianuarie 2017 pe site-ul nostru cel putin 2 retete pentru sarbatori si mese festive. 
  • Pot fi retete de preparate de carne specifice sarbatorilor de iarna, prajituri sau aperitive si orice poposeste pe mesele familiilor voastre in aceasta perioada a anului.
  • Pentru a participa la concurs, la incarcarea retetelor, selectati categoria "Retete de Craciun". 

Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu premii minuntate pentru bucatarie:

Desemnarea castigatorilor se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

  • Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise)
  • Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: aspectul preparatului final, combinarea ingredientelor

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 8 ianuarie 2017.

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

  1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
  2. Accesati link-ul "Profilul tau"
  3. Apasati butonul "Adaga reteta"
  4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
  5. Verificati si postati reteta