Acest concurs a expirat în data de 2018-04-30. Vezi concursurile active aici.
Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema!

Dragii prieteni pasionati de gatit ai Reteteculinare.ro, va invitam cu drag sa participati la o noua editie a concursului lunar, marca Reteteculinare!

Intre 1 aprilie si 29 aprilie 2018 va asteptam sa inscrieti retetele voastre la concursul lunii Aprilie. Pentru ca luna aprilie este marcata de sarbatarea Pastelui, am ales retetele traditionale de Pasti ca tema pentru concursul nostru lunar "Retetele Lunii".

In plus, asa cum v-am obisnuit, pentru cei dintre voi care vor sa ne dovedeasca priceperea in bucatarie cu preparate cu orice alt specific, am pregatit si o sectiune de concurs in care sunteti liberi sa alegeti orice tema culinara - Bucatarul Lunii ("Tu esti bucatarul, tu alegi tema!").

Propune una sau mai multe retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema! 

Poti castiga un aparat Sandwich Press DuraCeramic, ideal pentru prepararea sandvisurilor, omlete, dar si pentru frigerea carnii si a legumelor.

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii Aprilie" sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea imbinarii ingredientelor.

Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".

*** O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

*** Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Castigatorul sectiunii "Bucatarul Lunii Aprilie" va fi anuntati pe 30 aprilie 2018.