Acest concurs a expirat în data de 2018-04-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga un #upgrade2SUPER!

Campania este organizata si desfasurata pe pagina de web www.upgrade2super.ro cu redirect, in perioada 30.03 - 12.04.2017.

Mecanismul campaniei consta in inscrierea in pagina web dedicata concursului – www.upgrade2super.ro cu profilul public de Facebook sau Instagram. In felul acesta, se va inscrie automat in tragerea la sorti pentru un Samsung Galaxy S9+ si primirea unui upgrade de continut ce va consta in realizarea unei sedinte profesioniste foto-video, urmand ca rezultatul finit al sedintelor (imagini, clipuri video, gif-uri) sa fie ulterior publicate pe profiul de Facebook sau Instagram al fiecarui castigator, precum si pe canelele Facebook, Instagram sau Youtube ale Samsung Romania.

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 1 premiu constand intr-un smartphone Samsung Galaxy S9+ Dual Sim, 64 GB, Violet, in valoare unitara de 4399 RON, cu TVA inclus. Valoarea totala bruta a premiilor este de 4821 RON, respectiv valoarea neta a premiilor este de 4399 RON, TVA si impozit inclus. Valoarea impozitului este de 422 RON.
  • 9 premii acordate GRATUIT catre 9 castigatori alesi de juriul Samsung, cate 1 premiu GRATUIT catre fiecare castigator ce va consta in realizarea unei sedinte profesionale foto sau video, urmand ca rezultatul finit al sedintelor (imagini, clipuri video, gif-uri) sa fie ulterior publicate pe profiul de Facebook sau Instagram al fiecarui castigator, precum si pe canelele Facebook, Instagram sau Youtube ale Samsung Romania.

Tragerea la sorti se va efectua dupa finalizarea Campaniei si nu mai tarziu de 30.04.2018, in prezenta unui notar public.

Cei 9 castigatori vor fi alesi de catre juriul Samsung si anuntati pe pagina web www.upgrade2super.ro si pe pagina de Facebook Samsung Romania.