Acest concurs a expirat în data de 2017-07-10. Vezi concursurile active aici.
Newsletter-ul eMAG aduce vesti bune. Aboneaza-te si intra in reteaua ofertelor!

eMAG continuă concursurile pentru toţi abonaţii la newsletter, iar marţi, 04 iulie 2017, va oferi ca premiu 2.000 lei Card Cadou eMAG, prin tragere la sorţi. Dacă deja te-ai înscris pentru premiile anterioare participi automat şi la extragerea aceasta!

Cum te poţi înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul eMAG până la data de 03 iulie (inclusiv) şi să ţii minte numărul tău de participare.

Eşti deja abonat? Chiar dacă eşti deja abonat, înscrie-te în această pagină şi vei primi număr de participare pentru concurs.

Nu mai ştii numărul tău de participare? Adaugă din nou emailul şi numele tău şi apasă „mă înscriu”. Vei putea vedea din nou numărul tău de participare.

Atenţie: doar abonaţii care se înscriu şi au număr de participare intră în concurs. Este posibil ca numărul tău de participare să fie valabil şi pentru alte extrageri, deci ai grijă de el!

Numele câştigătorului va fi publicat marţi, pe data de 04 iulie 2017, în cadrul newsletter-ului eMAG sau pe blogul eMAG.

Organizatorul campaniei este S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. Campania nu este sponsorizată, asociată, administrată şi nu are nicio legătura cu site-ul Concursoman. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil  aici.