Acest concurs a expirat în data de 2018-11-10. Vezi concursurile active aici.
Pentru cea mai evoluată generație virtuală, am creat un net pe măsură: netul pe care ți-l iei de oriunde, în cea mai rapidă rețea mobilă.

Pentru cea mai evoluată generație virtuală, am creat un net pe măsură: netul pe care ți-l iei de oriunde, în cea mai rapidă rețea mobilă.

Ce trebuie să faci?

Descarcă aplicația și vânează toate premiile: până la 20 GB net cadou sau vouchere în valoare de 10 €. Spor la vânătoare!

Aplicația este disponibilă în perioada 19 septembrie – 09 noiembrie 2018.

Explorează împrejurimile cu aplicația 4G MegaHunt și poți primi următoarele tipuri de beneficii, în funcție de parcursul tău:

  • bonusuri de net de 1GB sau 2GB, în funcție de valoarea POI-ului pe care îl vânezi - un utilizator poate primi bonusul de net aferent unui POI de maxim 2 ori pe durata campaniei. Pentru mai mult bonus de net utilizatorul trebuie să vâneze mai multe POI-uri. Un utilizator poate acumula maxim 20GB bonus de net din vânătoarea de POI-uri.
  • 1 voucher în valoare de 10 euro (TVA inclus). Un utilizator poate primi un singur voucher pe toată durata campaniei.

Traficul de internet este individual și se consumă înaintea traficului inclus în abonament/opțiune. Traficul poate fi utilizat doar național (pentru abonamentele/opțiunile care oferă acces exclusiv național) sau național și Roaming SEE (pentru abonamentele/opțiunile care oferă acces național și Roaming SEE), luând în considerare limita de consum date în roaming în SEE.

Valabilitatea bonusurilor este de 1 lună de facturare pentru abonați și 30 de zile pentru clienții PrePay. Valabilitatea se calculează de la ultima alocare. Pentru a putea utiliza bonusul de net oferit în aplicația 4G MegaHunt clienții PrePay trebuie să aibă activă opțiune de minim 5 eurcredit.

Voucher de 10 euro poate fi folosi la achiziția unui terminal, împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament pe perioadă contractuală de 24 de luni. Reducerea dată de voucher nu se va putea cumula cu reducerea ofertei de portabilitate valabilă la data utilizării voucherului. Poate fi folosit pentru achiziționarea de accesorii aflate in ofertă în Orange shop și în magazinul online Orange excluzand produsele Apple Watch, Playstation si accesorii SmartHome.

Pe toată durata campaniei vor fi disponibile un număr de maxim 10.000 de vouchere, care vor fi alocate de vineri, incepand cu ora 13:00 pana duminica ora 24:00, pe toata perioada campaniei: 19 septembrie – 09 noiembrie 2018, in limita a 1 voucher pe zi per punct de pe harta.