Acest concurs a expirat în data de 2017-11-18. Vezi concursurile active aici.
Traducem o piesa in direct la Virgin Tonic! Te prinzi despre ce hit este vorba, pui mana pe premiu: boxa Vetter iSphere Surround Bluetooth Speaker.

Traducem o piesă în direct la Virgin Tonic! Te prinzi despre ce hit este vorba, pui mâna pe premiu: boxa Vetter iSphere Surround Bluetooth Speaker.

Controlezi dispozitivul cu atingerea unui deget în locul butoanelor tradiționale și a întrerupătoarelor. În plus, ai  sunet surround HD în 360 de grade.  Designul compact – 360 grade al iSPHERE asigură că indiferent de poziționarea ta, vei auzi un sunet de calitate înaltă. Datorită aliajului din fier, bor și neodim din care este realizat magnetul difuzorului, sunetul reprodus este unul natural. Ca să te bucuri mai mult de muzica ce-ți place de la Virgin Radio Romania!

Când dăm semnalul de concurs în direct la Virgin Radio Romania, sună primul la 0734.666.000 (număr cu tarif normal valabil în toate rețelele de telefonie fixă și mobilă) și dacă ne spui piesa tradusă de noi, Bogdan, Ionuț și Shurubel îți oferă pe loc o super boxă portabilă cu bluetooth.

Dacă nu ghicești ce piesă ți-am ”recitat”, căutăm un alt câștigător, mai inspirat.