Acest concurs a expirat în data de 2018-03-07. Vezi concursurile active aici.
Gustos.ro e mereu aproape de voi cu surprize minunate si va lanseaza provocari culinare placute.

Gustos.ro e mereu aproape de voi cu surprize minunate si va lanseaza provocari culinare placute. A venit din nou vremea unui nou concurs care va pune in valoare inspiratia si priceperea in bucatarie, dedicat Lunii Iubirii.

Stim cu totii care este acel ingredient secret care face ca toate actiunile din viata noastra sa capete frumusete, sens si gust: dragostea.

Doar cu dragoste putem desavarsi tot ceea ce facem, iar in bucatarie, intre toate celelalte ingrediente obisnuite, aceasta sta la loc de cinste si nu poate lipsi din bucate. Sub sloganul "Nicio masa fara dragoste!", echipa Gustos.ro va invita la concurs.

Iata asadar provocarea Gustos.ro: 

Intre 2 februarie si 4 martie 2018, inscrie pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete la care sa adaugi ingredientul secret - dragoste, iar noi iti oferim premii de vis pentru orice pasionat de gatit: 

  • Marele premiu - Plita incorporabila GORENJE
  • Premiu 2 - Tigaie 24cm Fiskars
  • Premiul 3 - Cuţitul bucătarului 21 cm Fiskars

Cele 3 retete castigatoare vor fi desemnate prin jurizare. Juriul, format din echipa Gustos.ro, va aprecia aspectul preparatului final, originalitatea prezentarii si complexitatea retetei.

Vor fi inscrise in concurs doar retetele ilustrate cu fotografii. Textele si fotografiile retetelor trebuie sa apartina participantului. Retetele al caror continut este integral sau partial copiat vor fi descalificate.

Asadar ramane stabilit: Voi veniti cu retetele si cu dragostea presarata in bucate, iar noi cu instrumentele ideale pentru a le desavarsi gustul.

Castigatorii vor fi anuntati pe 6 martie 2018.