Acest concurs a expirat în data de 2018-03-06. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te la concurs si Botta te premiaza cu o pereche de incaltaminte la alegere.

Ce e mai incitant pentru o femeie decât o pereche nouă de pantofi? Adorăm să ne simțim răsfățate într-un model fabulos, dar care să ne ofere și calitatea și confortul atât de necesare. Și unde îi mai putem găsi în altă parte decât pe botta.ro?

Avem o super surpriză! DivaHair.ro și Botta.ro te invită să te înscrii la un concurs care se adresează tuturor celor care locuiesc în București sau în regiunile limitrofe. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și să apreciezi pagina de Facebook a magazinului cu accesorii de vis! Poți câștiga o pereche de pantofi, la alegere, din showroom-ul Botta!

Botta.ro și DivaHair.ro te invită la concurs!

Ce e mai incitant pentru o femeie decât o pereche nouă de pantofi? Adorăm să ne simțim răsfățate într-un model fabulos, dar care să ne ofere și calitatea și confortul atât de necesare. Și unde îl mai putem găsi în altă parte decât pe botta.ro?

Dacă te-ai îndrăgostit și tu, precum noi, de superbele modele disponibile la Botta, te invităm să te înscrii la cel mai tare concurs! Vei fi invitată în showroom-ul Botta, de pe Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 13-15, sector 4, București, un adevărat rai al pantofilor, în care te vei îndrăgosti de modele de încălțăminte pur și simplu minunate. Iar aici intervine cea mai mare surpriză, deoarece vei primi în dar perechea care îți place cel mai tare!

Și vei avea toate motivele să fii mulțumită de alegerea făcută. Ceea ce particularizează încălțămintea de la Botta, pe lângă modelul superb, este tehnologia PORON, un burete cu memorie, rezultat al unei invenții made în SUA. Pantofii sunt astfel creați pentru a absorbi șocurile, își păstrează forma pentru multă vreme și sunt concepuți dintr-un material care permite ventilarea piciorului. Iată definiția unui model extrem de confortabil, în care piciorul tău se simte răsfățat și protejat. Mai e nevoie să îți spunem că vei rezista pe tocuri mai mult ca niciodată?

Iar acum trecem la partea care ne încântă cel mai tare: la Botta este în pregătire colecția de primăvară 2018, astfel că mai e puțin și vom descoperi pantofii lucrați manual, la modă în cel mai frumos anotimp.

Ce trebuie să faci pentru a fi invitată specială în universul magic al accesoriilor, showroom-ul Botta, de unde îți poți alege perechea preferată?

Înscrie-te la concurs și poți câștiga perechea preferată, lucrată manual. Ce trebuie să faci? Este foarte simplu!

Completează chestionarul de concurs! Îți reamintim că trebuie să ai adresa în București sau într-o regiune limitrofă, pentru a te putea deplasa mai ușor în locația încântătoare a showroom-ului, din capitală.

Tocmai te-ai înscris la concurs! Câștigătoarea va fi anunțată printr-un update al articolului. Perioada de desfășurare a concursului este 23.02 – 5.03.2018.

Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date Diva Interactive şi să primiţi materiale informative prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. Pentru mai multe informaţii, citeşte regulamentul complet al concursului DivaHair.ro.