Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Filmul continua cu o mare de premii.

Campania promoţională “Filmul continuă cu o mare de premii” se va desfăşura în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Arad Galeria, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Deva, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanta City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Iaşi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti Shopping City, Cinema City Ploieşti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Timişoara Iulius Mall ,Cinema City Timisoara Shopping City, Cinema City Suceava, Cinema City Severin), în perioada 1 iulie - 31 august 2016.

Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România în timpul perioadei promoționale pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate.

Taloanele răzuibile sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat sau de tipul filmului (digital 2D sau 3D). Cumpărătorul este singurul responsabil pentru păstrarea talonului răzuibil până la ridicarea premiului aferent. Câștigătorul trebuie să prezinte biletul de cinematograf cu numărul înscris pe talonul de concurs.

Participantul va descoperi pe talon un mesaj câştigător şi denumirea premiului câştigat.

Toți clienții pot participa la tragerea la sorți, prin completarea integrală a părţii detaşabile cu următoarele date: nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție şi introducerea acesteia în urnă special amenajată din cadrul cinematografului. Participantul trebuie sa păstreze pentru validare biletele de film înscrise în cadrul campaniei.

Premii tragere la sorți:

 • 1 premiu constând într-o masina Toyota Aygo
 • 1 sejur in Dubai, pentru 2 persoane, in perioada 1 Noiembrie  2016 – 15 Decembrie 2016
 • 23 vouchere in valoare de 500 euro

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel:

Fiecare talon răzuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa urmatoarele date obligatorii (nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție). Taloanele completate integral vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România.

Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data încetarii campaniei. Tragerea la sorti se va efectua în prezenţa unui notar public care va valida extragerea. Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al Cinema City România, în maxim 5 zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorți, telefonic și prin e-mail la adresa declarată în talonul de concurs.

Taloanele răzuibile conţin următoarele premii instant:

Premii la casa de bilete

 • 652,270 de premii “1 bilet +1 bilet Gratuit”, constând fiecare într-un bilet gratuit la un film la Cinema City, cu următoarea condiție: câștigătorul să plătească un bilet cu preț întreg (adult) pentru același spectacol (la Cinema City). Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX si in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall, Cinema City Constanţa City Park si salile T-IMAX si 4DX din Cinema City Timisoara Shopping City Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceași oră şi nu includ avanpremierele şi ochelarii 3D.  Premiul “1 bilet +1 bilet Gratuit”, este valabilă doar pentru biletele cu preţ întreg.
 • 11.500 de premii 1 bilet gratuit constând fiecare într-un bilet gratuit la orice film la Cinema City, valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX şi in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi Cinema City Constanţa City Park si salile T-IMAX si 4DX din Cinema City Timisoara Shopping City.   Se exclud acestui premiu avanpremierele şi ochelarii 3D.
 • 1.150 de premii “Invitatie dubla” constând 2 bilete de film, la un film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX si in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi salile T-IMAX si 4DX din Cinema City Timisoara Shopping City.  Se exclud acestui premiu avanpremierele şi ochelarii 3D. Ambele bilete trbuie folosite la acelasi film, aceeasi ora.

Premiile din categoria “Premii la casa de bilete” vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă biletul de cinema câştigător împreună cu talonul răzuit. Premiile din această categorie pot fi revendicate până la data de 30 septembrie 2016. Cinema City si distribuitorii pot decide excluderea anumitor filme din promotie.
 
Premii la barul şi cafeneaua de incinta din Cinema City România:

 • 159,000 de premii “Plăteşti un meniu popcorn mediu și primești unul mare!” constând în primirea unui meniu mare în cazul în care se plătește prețul unui meniu mediu (la barul din incinta Cinema City). Acest tip de premiu este valabil pentru meniurile de popcorn în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
 • 8.700 de premii “Super Preț la Meniul Duet popcorn: 12.5 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 12.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil  doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Mega Mall din București.
 • 36.000 de premii “Super Preț la Meniul Duet popcorn: 10.3 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 10.3 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Deva, Cinema City Iași, Cinema City  Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Timișoara Iulius Mall si Cinema City Shopping City Timișoara.
 • 1.500 de premii Super Preț la Meniul Duet popcorn: 9.8 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 9.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematograful Cinema City Pitesti.
 • 25.000 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 5.3 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 5.3 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Mega Mall din București.
 • 105.000 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 4.3 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 4.3 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Deva, Cinema City Iași, Cinema City  Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Timișoara Iulius Mall si Cinema City Shopping City Timișoara.
 • 2.500 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 4.0 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 4.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografelul Cinema City Pitesti.
 • 13.000 de premii “Super Preț la Nachos Mediu: 6.5 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 6.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București.
 • 48.200 de premii ”Super Preț la Nachos Mediu: 5 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Deva, Cinema City Iași, Cinema City Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City Severin, Cinema City Timișoara Iulius Mall si Cinema City Shopping City Timișoara.
 • 1800 de premii “Super Preț la Nachos Mediu: 4.8 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 4.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografelul Cinema City Pitesti.
 • 11.600 de premii “1 popcorn mediu gratuit” constând fiecare într-o cutie de popcorn mediu (85 grame) la barurile din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
 • 11.000 de premii “Cumpără un espresso și primești o apă gratis: 6.6 lei” constând în primirea unei ape gratis la achiziţia unui espresso la prețul de 6.6 lei. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București. 
 • 7.500 de premii “Cumpără un espresso și primești o apă gratis: 5.9 lei” constând în primirea unei ape gratis la achiziţia unui espresso la prețul de 5.9 lei. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City.
 • 6.500 de premii “Super Preț la Frappe: 4.8 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 4.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București. 
 • 13.000 de premii “Super Preț la Frappe: 3.8 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 3.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City.
 • 2,500 de premii “Super Preț la Milkshake: 4.7 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 4.7 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București. 
 • 5.000 de premii “Super Preț la Milkshake: 3.8 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 3.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City.
 • 3.700 de premii “Super Preț la Choco Ice: 5.0 lei” constând în primirea unei băuturi choco ice la prețul de 5.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București.
 • 8.000 de premii “Super Preț la Choco Ice: 4.0 lei” constând în primirea unei băuturi Choco ice la prețul de 4.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City.
 • 14.500 de premii “1 Espresso Gratuit” constând fiecare într-un produs de cafea de tip espresso la cafenelele din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Suceava, Cinema City severin, Cinema City Deva si Cinema City Timisoara Shopping City.

Premiile din categoria “premii la barul şi cafeneaua din incinta Cinema City România” vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă (la bar sau cafenea) biletul de cinema câştigător împreună cu talonul răzuit. Premiile din această categorie se pot revendica până la data de 30 septembrie 2016.  

Premii constînd în produse de ciocolată Mars România:

 • 12.800 de premii constând fiecare într-un baton de ciocolată Snickers, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 9.600 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Twix, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 12.800 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Mars, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 14.880 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu arahide, oferit în toate cinematografele Cinema City. 

Cele 50.080 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată oferit de Mars România sunt valabile în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România şi pot fi revendicate de la biroul de management din fiecare cinematograf sau cafeneaua cinematografului până la data de 30 septembrie 2016. În momentul revendicării premiului, câștigătorul trebuie să aibă asupra sa biletul de cinema câștigător împreună cu talonul răzuibil.