Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-11-01. Vezi concursurile active aici.
Viseaza sa ajungi oriunde! Inscrie-te si tu in concurs! Vei ajunge oriunde ai visat la volanul unui BMW Seria 1!

Concursul "Castiga un BMW 116d cu Dormeo" este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 14 august – 31 octombrie 2017

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin unui produs din gama Dormeo cu valoare de minimum 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate in formular sau trimit sms la numarul de telefon 1862 cu urmatoarele date: Dormeo, Nume si prenume, Numar bon fiscal. 

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minimum un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta intr-un autoturism marca BMW 116 in valoare de 28.858,00 euro TVA inclus (pret de lista) conform cursului valutar din data facturarii. Castigatorul va suporta plata impozitului de 16% aferent premiului castigat.

Organizatorul va extrage premiul in data de 20 decembrie 2017. Extragerea se va face electronic.