Acest concurs a expirat în data de 2018-04-23. Vezi concursurile active aici.
Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi!

Calcatul rufelor este o placere pentru tine? Vrei nu vrei, nu poti iesi cu hainele sifonate. Tu ce trucuri folosesti pentru a avea hainele mai usor de calcat? Spune care sunt secretele tale si poti castiga o masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus, oferita de Leifheit.

Concursul se desfasoara in perioada 16-22 aprilie 2018.

Concursul va avea un castigator. Acesta va primi o masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus, oferita de Leifheit

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat extra mare si ultra-usoara, husa cu efectul de calcare pe doua parti, precum si suport stabil, care ofera loc suficient pentru a va putea intinde picioarele chiar si atunci cand stati pe scaun. Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus ofera confort la nivel de lux pana la cel mai mic detaliu.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat fabricata dintr-un plastic special ultra-usor, care transforma calcatul intr-o activitate extrem de usoara fata de orice masa de calcat, din categoria sa, cu baza de metal, in ciuda suprafetei sale XL de calcat de 140 x 38 cm.

Cum participi la concurs:

  • Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 16-22 aprilie 2018 si raspunde la intrebarea "Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat?", in zona de comentarii a acestui articol.

Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.

Castigatorul se va afisa pe 24 aprilie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.