Acest concurs a expirat în data de 2018-09-01. Vezi concursurile active aici.
Cumpara un can de Monster Energy din orice statie Rompetrol, trimite codul bonului fiscal prin SMS la 1814 si ai sansa sa petreci o zi cu Lewis Hamilton.

Campania "Monster Lewis Hamilton Tailored" se va desfasura in perioada 16.07.2018 si va dura pana la data de 31.08.2018.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt bauturile comercializate sub denumirea de “Monster Energy”, marcile participante fiind: Monster Energy, Monster Absolutely Zero, Monster Ripper, Monster Assault, Ultra White și Monster Lewis Hamilton (in ambalaje de 500 ml), achizitionate pe perioada campaniei din statiile Rompetrol.

Pentru a putea participa la campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa achizitioneze din statiile Rompetrol orice produse din produsele participante sau oricare combinatie de produse din produsele participante;
  • sa trimita in perioada campaniei un SMS la numarul 1814 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom) continand numarul bonului fiscal;

Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscala in original sau copie conform cu originalul ce include si stampila magazinului participant, necesare pentru validare.

Un participant unic poate inscrie in campanie maxim 5 bonuri fiscale/ zi si maxim 50 bonuri pe toata perioada campaniei. Un participant unic este definit de acelasi numar de telefon.

In cadrul campaniei se va acorda 1 premiu constand in: intr-o excursie pentru 2 persoane (castigator si insotitorul acestuia) la Monaco si oportunitatea de a face un test drive si de a petrece un weekend cu Lewis Hamilton, in valoare totala de 7000 euro, TVA inclus.

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul prezentei campanii este de aproximativ 7.000 EUR (TVA inclus).