Acest concurs a expirat în data de 2018-09-03. Vezi concursurile active aici.
Meriti o saptamana delicios de greceasca! Si sa castigi un sejut in Zakynthos.

Campania promotionala "Saptamana Greceasca"  este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Lidl , in perioada 27.08.2018  – 02.09.2018 .

In cadrul campaniei, prin produse participante se vor intelege toate produsele comercializate in magazinele Lidldin gama sortimentala „Saptamana Greceasca” (descrise in  Anexa 1 la Regulamentul Oficial)Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent in fiecare magazin.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie, pe perioada desfasurarii campaniei, sa cumpere de minimum 50 de lei si cel putin un produs din gama sortimentala „Saptamana Greceasca” (descrise in  Anexa 1 la Regulamentul Oficial) si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe site-ul surprize.lidl.ro. In cazul in care participantul indeplineste aceste conditii, va intra automat in tragere la sorti pentru premiile campaniei.

Premiul campaniei consta intr-o vacanta de 7 nopti in Grecia, Zakynthos, pentru 2 persoane – castigatorul si un insotitor in interiorul perioadei 01 iunie 2019 - 31 august 2019.

Premiul include:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Heraklion – București
  • 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 5 kg/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Cazare 7 nopti in camera dubla standard la hotel de 4 stele
  • Demipensiune

Castigatorul va fi desemnat, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.