Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-10-24. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te de spectacolul culinar italian si poti castiga o excursie la Carnavalul de la Venetia!

Campania „Săptămâna Italiamo” este organizată și desfășurată în toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei in perioada 17.10.2016 - 23.10.2016. Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin LIDL.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare toatala de cel puțin 50 lei cu TVA inclusă. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Italiamo”. 

Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele LIDL.

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul www.surprize.lidl.ro. Pentru a fi validat drept Participant, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate).

Stabilirea câștigătorului Premiului are loc după următorul mecanism: vor participa la tragerea la sorti toti participantii care au achizitionat produse din magazinele LIDL si care au completat formularul de inscriere in campanie.

În cadrul campaniei va fi acordat, un premiu constând în:

  • 1 excursie in Veneția pentru 2 persoane, în perioada Carnavalului, incluzând: transport cu avionul pe ruta București-Treviso-București, plecare in data de 26.02.2017, cazare 3 nopți în cameră dublă în hotel de 4*, mic dejun inclus, bagaj de cală de 23 kg/persoană și bagaj de mână de 5 kg/persoană, tur cu telegondola si tur pietonal. 

Tragerea la sorți va avea loc în maxim 72 de ore de la încheierea campaniei.