Acest concurs a expirat în data de 2018-12-06. Vezi concursurile active aici.
De Craciu, Poneii au o dorinta mare: in Laponia sa faca o plimbare!

Campania promotionala "Ponyfesto" este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 05 octombrie 2018 - 05 decembrie 2018.

La aceasta campanie participa produsele marca Hasbro, ce prezinta ambalaj promotional "Ponyfesto". Produsele participante la campania promotionala sunt disponibile in limita stocului existent in magaznete partenere: Carrefour, Noriel, Auchan, Cora, Selgros, Varuna, Smyk, Diverta, Kaufland, Dinoland, MaxiToys, eMAG, Elefant.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant la campanie promotionala si sa inscrie codul unic promotional ce se regaseste pe eticheta promotionala "Ponyfesto" lipita pe ambalajele produselor participante la campanie, in perioda 05 octombrie - 05 decembrie 2018, inclusiv, prin expedierea a unui SMS la numarul scurt 1841 (tarif normal, in retelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile, Digi Mobile) sau online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea site-ului www.magiaprieteniei.ro.

In cadrul acestei campanii promotionale se vor acorda doua categorii de premii, dupa cum urmeaza:

  • Premii instant, constand intr-un numar de 500 produse:
    • 10x Trollere MLP
    • 100x Echipamente de iarna MLP
    • 390x Seturi MLP
  • Premiul mare, o excursie in Laponia - Tara lui Mos Craciun pentru un grup format din 2 adulti si 2 copii cu varsta de maxim 14 ani impliniti la momentul finalizarii campaniei

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.