Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Pentru ca august e luna concediilor, Antena3.ro in parteneriat cu Paralela 45 si Evolio, te invita la concurs: “Vedere din vacanta”!.

Pentru că august e luna concediilor, Antena3.ro în parteneriat cu Paralela 45 și Evolio, te invită la concurs: “Vedere din vacanță”!.

Trimite-ne în perioada 1 - 31 august 2017 o fotografie/ un filmuleț din vacanța și poți câștiga un sejur de vis în Creta precum și o serie de gadgeturi fantastice.

Participantii la concurs vor avea posibilitatea să încarce fotografiile/ filmările realizate în vacanță pe site-ul campaniei folosind formularul de înscriere. Concurenții vor trebui să completeze cu corectitudine datele personale: nume, prenume, număr de telefon, adresa de email.

Materialele încărcate vor fi supuse moderării. În cazul fișierelor video, Antena 3 își rezervă dreptul de a le urca pe canalul oficial de Youtube Antena3 pentru a asigura funcționarea acestora fără restricții tehnologice. La finalul concursului, materialele încărcate pe Youtube vor fi șterse.

Materialele incarcate vor fi analizate de un juriu format din jurnaliști ai antena3.ro, iar premiul publicului va fi stabilit prin vot pe site.

Premiile concursului:

  • Premiul 1 : O excursie în Chania, insula Creta, cazare 7 nopți hotel 4 stele, transport avion charter, demipensiune, transfer aeroport-hotel, oferit de Paralela 45
  • Premiul 2 : Un Smartphone Evolio M5 Pro, Dual SIM, 5" IPS, în valoare de circa 300 de lei, oferit de Evolio,
  • Premiul 3: Un Smartwatch E-ink Evolio X-fit, în valoare de circa 140 de lei, oferit de Evolio
  • Premiul publicului: Drona iFly Range, în valoare de 229 de lei, oferită de Evolio