Acest concurs a expirat în data de 2019-06-01. Vezi concursurile active aici.
Maestro cauta ideea care va schimba fata industriei, la fel cum face prin crearea gamei de produse din ingrediente 100% naturale.

Campania publicitara “Probabil cel mai bine platit job din marketing” este organizata si se desfasoara in Romania, va fi lansata cel mai devreme la data de 25.09.2018 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 31.05.2019.

Marca participanta si promovata este Caroli - produse din Gama Maestro cu 100% ingrediente naturale: Carnatii Maestro si Salamurile Maestro.

Prin intermediul campaniei “Probabil cel mai bine platit job din marketing", Caroli isi propune:

  • la secțiunea CREATOR - identificarea persoanei care are cea mai potrivita idee de promovare a gamei MAESTRO de produse din 100% ingrediente naturale dintre cele înscrise în competiție, idee exprimată sub forma unui filmuleț cu lungimea recomandata de maximum 1 minut, dar care sa nu depaseasca 2 minute sau a unui document de prezentare a ideii in format PDF, de maxim 5 slide-uri (pagini), pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro.
  • la secțiunea JUDECĂTOR - identificarea persoanei care este cea mai activă pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro, prin votarea ideilor pe care aceasta le consideră ca fiind cele mai bune și explicarea motivului votarii ideii, coroborat cu alegerea celor mai bune idei (din cele inscrise in competitie, votate de judecatori si jurizate de juriul expert), conform clasamentului oficial realizat la finalul fiecarei faze a campaniei.

Toți participanții la campania “Probabil cel mai bine platit job din marketing" vor trebui să își creeze/sa detina un cont pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro, să înscrie idei pe platforma menționată - în secțiunea CREATOR sau să voteze idei pe platforma menționată și să ofere feedback pentru ideile votate - în secțiunea JUDECĂTOR, vor fi inscrisi automat in competitia pentru premiile puse la dispozitie de catre organizator, la fiecare secțiune.

Campania este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania, si sa detina cont pe www.celmaibineplatitjob.ro .

Mecanismul campaniei poate fi sumarizat in 5 pasi simpli:

  • PASUL 1 - Alegerea unei categorii / tipologii in care concurezi pentru premiile oferite de organizator: categoria CREATOR sau categoria JUDECĂTOR
  • PASUL 2 - Crearea unui cont pe celmaibineplatitjob.ro. De la data crearii si validarii contului, conditiile de functionare si regulile site-ului fac parte integranta din prezentul regulament. CR
  • PASUL 3 - Pentru CREATOR: incarcarea CV-ului in contul creat si înscrierea în concurs a cel puțin unei idei de promovare a gamei MAESTRO de produse din 100% ingrediente naturale sub forma unui film (video) de maxim un minut sau a unei prezentari in format pdf de maxim 5 slide-uri (pagini) pentru sectiunea CREATOR. Incarcarea CV-ului, a ideii in formatul precizat si completarea tuturor campurilor obligatorii sunt conditii prealabile de intrunit pentru validarea contului pe celmaibineplatitjob.ro sau PASUL 3 - Pentru JUDECATOR exprimarea parerii cu privire la ideile inscrise in competitie, sub forma acordarii unui vot (1 vot=1 punct) ideilor pe care judecatorul le considera ca fiind cele mai bune si explicarea alegerii facute. Fiecare judecator are dreptul sa voteze max. 5 idei / saptamana. In cazul exprimarii unui numar mai mic de 5 voturi / saptamana, voturile ramase NU se reporteaza. Castigarea de puncte suplimentare prin recomandari pe platforma casacarolistilor.ro si/sau achizitie de produs.
  • PASUL 4 - Pentru CREATOR atragerea de sustinatori (reactii pe Facebook si vizualizari pe YouTube) ai ideii. sau PASUL 4 - Pentru JUDECATOR Castigarea de puncte suplimentare daca ideea votata ajunge in etapele urmatoare ale competitiei. Fiecare idee votata care va ajunge in clasamanetul final va atrage si puncte suplimentare celui care a votat-o.
  • PASUL 5 - Pentru CREATOR Prezentarea Live a ideii in fata juriului expert si, daca este cazul, sustinerea unui interviu cu cei sapte reprezentanti ai Caroli Foods Group (denumiti in prezentul regulament “Consiliul Director” sau “Board” sau “membri Board”), care pot fi prezenti personal sau reprezentati. sau PASUL 5 - Pentru JUDECATOR Sustinerea printr-un like a candidatului preferat aflat in etapele ulterioare ale competitiei.

Mecanismul detaliat al campaniei este urmatorul:

Pe site-ul www.celmaibineplatitjob.ro toti participantii la campanie se pot inscrie prin crearea unui cont si validarea adresei de e-mail asociata contului. Pentru crearea unui cont vor completa urmatoarele campuri: prenume, nume, alias, telefon si adresa de email. La crearea contului, fiecare participant trebuie sa aleaga incadrarea sa/a contului creat intr-una dintre cele 2 tipologii disponibile la inregistrarea pe site. Tipologiile disponibile sunt: „CREATOR” si „JUDECATOR”. Participantii pot adauga ulterior si cealalta tipologie, prin schimbarea setarilor din cont pe linkul https://www.celmaibineplatitjob.ro sau facand click pe butoanele puse la dispozitia lor in acest sens pe site-ul mentionat. Participantii care vor avea atat rolul de Creator cat si de Judecator in aceasta campanie, nu vor putea vota propria idee / propriile idei.

Adaugarea celei de-a doua tipologii nu impacteaza cu nimic punctele acumulate in acea categorie/tipologie. In fiecare tipologie, se poate castiga doar un singur premiu de acelasi fel (ex: un singur bilet la Brand Minds 2019, un singur cos cu produse, etc). Un concurent la campanie, poate castiga maxim un premiu de tip “premiul cel mare” dintre cele doua premii mare puse in competitie: excursia in Bali pentru sectiunea Judecator si Job-ul de 10.000 de USD pe luna / timp de 3 luni pentru sectiunea CREATOR. Totodata, fiecare participant la campanie, nu va putea castiga mai mult de 2 premii la care se adauga si Marele premiu pentru categoria Judecator, si respectiv 1 premiu la care se adauga si Marele premiu pentru categoria CREATOR.

Orice cont care, direct sau indirect, transmite mesaje sau foloseste un limbaj vulgar, rasist, xenofob, jignitor sau politic, care parodiaza negativ, sau afieseaza glume necuviincioase, atrage in mod automat invalidarea contului, descalificarea participantului din competitie si blocarea participarii acestuia la campania “Cel mai bine platit job”. Aprecierea caracterului mesajelor, conform precizarilor anterioare, apartine unilateral organizatorului, si implicit decizia de descalificare a ideii sau a participantului si/sau de blocare a participarii. Orice astfel de decizie, precum si motivele care au dus la luarea acesteia, va fi comunicata concurentului printr-o notificare scrisa. Aceasta notificare va fi disponibila in contul personal de pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro - daca doar ideea este blocata, sau prin e-mail in situatia blocarii intregului cont.

Este permisa inscrierea in competitie a unei echipe de CREATORI, formata din maximum 3 persoane, atata timp cat echipa isi desemneaza un lider care sa ii reprezinte EXCLUSIV in relatia cu organizatorul concursului sau cu juriul expert. Sub nicio forma si in nici un mod, participarea ca echipa in competitie nu inseamna ca fiecare membru al echipei ar putea castiga cate un premiu, inclusiv Premiul cel Mare, ci ca este responsabilitatea membrilor echipei sa imparta orice eventual castig dupa cum au agreat, in prealabil, intre ei. Organizatorul nu raspunde in niciun mod si sub nicio forma de eventualele dispute din cadrul echipei, inclusiv si fara a se limita la dispute privind foloasele materiale sau nemateriale cuvenite.

Faza 1 a campaniei:

Odata creat si validat contul si aleasa tipologia, conform punctului 6.2 al regulamentului, participantul la Campanie poate incepe sa inscrie idei in competitie - in calitate de CREATOR, si/sau sa stranga puncte - in calitate de JUDECATOR.

De la data de start a Campaniei si pana pe data de 10.10.2018, Creatorul are dreptul de a adresa Organizatrului intrebari suplimentare in vederea identificarii si/sau imbunatatirii ideii pe care doreste sa o inscrie in competitie. Intrebarile pot fi trimise pe adresa de e-mail: vreau@celmaibineplatitjob.ro. Intrebarile pot fi adresate doar de persoanele care au un cont valid pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro si doar cu privire la campania “Probabil cel mai bine platit job din marketing”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde la intrebarile care nu au legatura cu campania.

Orice idee inscrisa in competitie pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro nu este in mod automat publica. Ideea inscrisa va trece, mai intai, prin filtrul juriului, care, in termen de 72 de ore din momentul in care ideea a fost postata pe site-ul www.celmaibineplatitjob.ro si implicit trimisa catre validare va da feedback pe propunerea primita. In tot acest timp, ideea nu este vizibila decat pentru CREATORUL ei, organizatorii competitiei si Juriu Expert. CREATORUL va putea implementa feedback-ul primit si astfel de a modifica ideea initiala, sau va putea face publica ideea sa. O idee data spre publicarea finala va deveni vizibila de catre judecatori in 24 de ore de la trimiterea ei spre publicare catre organizatorii competitiei. Daca CREATORUL nu are nicio reactie in contul sau dupa alte 72 de ore de la primirea feedback-ului juriului, atunci ideea isi continua parcursul sau, fiind data spre publicare in mod automat. La publicarea ideii, CREATORUL va fi notificat cu un mesaj in contul sau. O data facuta publica ideea, ea nu mai poate fi stearsa sau modificata. Orice idee inscrisa in competitie de un CREATOR va putea primi de maxim 3 ori feedback-ul juriului.

Pentru certitudinea validarii inscrierii sale in competitie, CREATORUL trebuie sa:

  • depuna CV-ul in contul sau de pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro, pana cel tarziu la data de 03.01.2019, ora 23:59:59.
  • inscrie pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro cel putin o idee de promovare a gamei MAESTRO de produse din 100% ingrediente naturale sub forma unui film (video) de maxim un minut sau a unei prezentari in format pdf de maxim 5 slide-uri (pagini) pana cel tarziu la data de 03.01.2019 ora 23:59:59.
  • sa ofere un nume UNIC ideii sale, unic pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro
  • sa primeasca un numar cat mai mare de reactii si vizualizari pe paginile Organizatorului de pe retele sociale: Facebook si YouTube
  • Creatorii pot avea si rol de Judecator in cadrul campaniei, insa ei nu vor putea vota propria idee / propriile idei.

Fiecare idee inscrisa pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro va trebui verificata si validata de catre organizatorii competitiei, pentru a putea fi facuta publica. Organizatorii campaniei isi rezerva dreptul de a da feedback despre / aproba ideea propusa spre a intra in competitie in termen de maxim 72 de ore de la incarcarea acesteia pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro.

Orice alias, titlu al ideii, filmulet sau document pdf / care transmite mesaje sau foloseste un limbaj vulgar, agresiv, rasist, xenofob, jignitor sau politic atrage in mod automat invalidarea ideii si duce la retragerea ideii cu pricina din competitie.

Pe tot parcursul campaniei si nu numai, responsabilitatea privind paternitatea si provenienta ideii inscrise in competitie ii apartine in totalitate CREATORULUI. Organizatorul competitiei nu va putea fi tras la raspundere / facut responsabil in niciun moment si sub nicio forma cu privire la subiectul paternitatii si provenienta oricarei idei inscrise in competitie.

Organizatorul nu va posta pe www.youtube.com sau in retelele de socializare acele idei/materiale cu privire la care are suspciuni privind respectarea dispozitiilor legale privind dreptul de autor ori respectarea altor marci / idei /brevete /drepturi de proprietate intelectuala apartinand tertilor.

Pentru certitudinea validarii inscrierii sale in competitie, JUDECATORUL trebuie sa:

  • voteze o singura data orice idee inscrisa in campanie si sa explice motivul pentru care a votat campania. Votul unei campanii si motivatia alegerii se recompenseaza cu 1 punct. Fiecare vot va fi inregistrat in contul JUDECATORULUI o singura data.

Judecatorul nu are dreptul sa se razgandeasca privind votul deja exprimat intr-un moment anterior. Daca participantul va incerca sa voteze in mod repetat aceeasi idee, va primi un mesaj prin care va fi anuntat ca acea idee a mai fost o data votata si punctele aferente i-au fost alocate anterior in cont.

In aceasta prima faza a campaniei, Judecatorul va avea in fiecare saptamana calendaristica un numar de max.5 voturi pe care le poate acorda celor mai bune 5 idei inscrise in cadrul competitiei, de la startul campaniei si pana la momentul votului.

Astfel, fiecare judecator are dreptul sa voteze max. 5 idei / saptamana, timp de 12 saptamani, incepand cu data de 10.10.2018, ora 09:00 a.m. si pana la data de 03.01.2019, ora 23:59:59 p.m, dupa urmatorul calendar:

  • Saptamana 1: 10.10.2018 ora 00:00:01 - 16.10.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 2: 17.10.2018 ora 00:00:01 - 23.10.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 3: 24.10.2018 ora 00:00:01 - 30.10.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 4: 31.10.2018 ora 00:00:01 - 06.11.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 5: 07.11.2018 ora 00:00:01 - 13.11.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 6: 14.11.2018 ora 00:00:01 - 20.11.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 7: 21.11.2018 ora 00:00:01 - 27.11.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 8: 28.11.2018 ora 00:00:01 - 04.12.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 9: 05.12.2018 ora 00:00:01 - 11.12.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 10: 12.12.2018 ora 00:00:01 - 18.12.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 11: 19.12.2018 ora 00:00:01 - 25.12.2018 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi
  • Saptamana 12: 26.12.2018 ora 00:00:01 - 03.01.2019 ora 23:59:59 -> maxim 5 voturi

- In cazul exprimarii unui numar mai mic de 5 voturi / saptamana, voturile ramase intr-o saptamana NU se reporteaza.
- Judecatorii pot avea si rol de Creator in cadrul campaniei, insa ei nu vor putea vota propria idee / propriile idei.

- Orice idee votata de catre Judecator care va merge mai departe in competitie si va ajunge sa fie prezentata in fata juriului format din experti si a Board-ului, ii va aduce Judecatorului in 10 puncte suplimentare, pe langa punctul deja inregistrat in contul sau in momentul votului.

- Daca Judecatorul a votat ideea castigatoare - cea care va duce la angajarea Creatorului in Probabil cel mai bine platit job din marketing, va primi inca 50 de puncte pe langa punctul deja inregistrat in contul sau in momentul votului si pe langa cele 10 puncte deja inregistrate in contul sau in momentul anuntarii ideilor care au intrat in etapa de perezentare.

- pentru a strange puncte suplimentare, Judecatorii pot invita alte persoane sa se inscrie in campanie. Fiecare cont nou creat de catre un Judecator/Creator pe baza unei recomandari venite de la un Judecator deja validat in competitie, va atrage un numar de 3 puncte suplimentare la validarea noului cont pentru persoana care a facut recomandarea si 1 punct suplimentar celui care a acceptat recomandarea. Mecanismul pentru acordarea acestor puncte suplimentare este urmatorul:

- Judecatorul isi creeaza un cont (pasul 1 pentru participarea in campanie) si il valideaza facand click pe link-ul din email. Acest cont va oferi accesul la toate platformele si campaniile prezente si viitoare desfasurate de Caroli, inclusiv pe platforma www.casacarolistilor.ro o data acceptate regulamentele aferente fiecarei campanii si/ sau platformei. Pentru identificarea Judecatorului, acestuia ii va fi atribuit un cod de identificare, spre exemplu, Carolist-4857298434. Judecatorul alege sa recomande aceasta competitie si unei alte persoane care, la randul ei, decide ca vrea si ea sa devina Judecator/Creator si isi face cont pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro. In momentul in care aceasta persoana isi valideaza contul facand click pe link-ul primit in email, ea va avea acces la profilul ei. In profilul ei, noul Judecator/Creator inscris in competitie va avea un formular simplu in care va trebui sa introduca codul identificativ , spre exemplu, Carolist-4857298434 primit de la persoana care i-a recomandat campania. O data introdus acest cod de identificare, cel care a facut recomandarea primeste 3 puncte, cel care s-a inscris in campanie la recomandarea cuiva care facea deja parte din campanie primeste 1 punct. Daca se inceacrca introducerea si a altor coduri de identificare ale altor persoane ca fiind cele care au facut recomandarea, se va primi un mesaj de eroare si nu se vor atribui alte puncte suplimentare fata de cele deja atribuite.

- pentru a strange puncte suplimentare, Judecatorii pot inscrie Coduri unice de pe eticheta produsului, in urma achizitiei de produse din gama Maestro. Mecanismul pentru acordarea acestor puncte suplimentare este urmatorul:

- fiecare produs cumparat incepand cu data de 01.11.2018 va avea un cod unic razuibil pe care Judecatorul il poate introduce in formularul aferent din contul sau de pe platforma celmaibineplatitjob.ro si www.casacarolistilor.ro in perioada 01.11.2018 - 10.02.2019, pentru a acumula puncte. Fiecare cod introdus va atrage in mod automat un numar de 3 puncte pentru orice produs din categoria Carnati Maestro cu 100% ingrediente naturale, 7 puncte suplimentare pentru Salamul Maestro de tip Fiert-Afumat din 100% ingrediente naturale, 14 puncte pentru Salamul MAESTRO de tip crud-uscat cu 100% ingrediente naturale.

- Judecatorul va trebui sa pastreze bonul prin care dovedeste achizitia produsului pentru validarea punctelor in cazul unui eventual castig. Pentru fiecare cod adaugat, Judecatorul are posibilitatea sa adauge o poza cu eticheta si bonul fiscal (asigurandu-se ca informatiile sunt lizibile) impreuna cu data si numarul bonului in campurile aferente de pe platforma www.casacarolistilor.ro, ceea ce inseamna ca in acest caz, Judecatorul poate sa nu pastreze bonul. 

- Bonurile si pozele vor fi verificate doar in cazul in care persoana este desemnata castigatoare la premiile saptamanale sau premiul cel mare.

Daca Judecatoru acceseaza www.casacarolistilor.ro, in profilul sau va avea o lista completa cu toate codurile adaugate pana la momentul verificarii.

Faza a 2-a a campaniei - Prezentari Live

Din totalitatea ideilor inscrise in competitie in perioada 25.09.2018, ora 09:00 a.m. si pana la data de 03.01.2019, ora 23:59:59 p.m. si validate pentru a fi luate in considerare in cadrul Campaniei, cele mai apreciate 10 idei vor trece in faza a doua a competitiei.

Algoritmul de desemnare a celor mai bune 10 idei care ajung in etapa a 2-a a campaniei, este urmatorul:

  • 40% - punctele echivalente calificativelor obtinute de la Juriul Expert si exprimate pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro
  • 40% - voturile exprimate de Judecatori pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro
  • 20% - voturile exprimate de publicul larg prin reactiile si vizualizarile oferite ideii postate pe canalele proprii ale Organizatorului din retele sociale Facebook si YouTube

Celor 10 idei selectate dupa algoritmul prezentat mai sus li se adauga alte maxim 7 idei care vor ajunge in faza a doua a competitiei prin intermediul unui Golden Ticket oferit de catre un membru al Consiliului Director al Caroli Foods Group, independent de algoritmul de mai sus. Cele MAXIM 7 Golden Ticket-uri vor fi oferite in perioada 1-31 decembrie.

Creatorii celor 7 idei selectate vor avea aceleasi drepturi si obligatii ca si creatorii celor 10 idei selectate pe algoritmul prezentat.

Pentru CREATORI

In aceasta faza a competitiei, Creatorii celor max 17 idei selectate pentru a merge mai departe vor avea ocazia unei interactiuni LIVE cu juriu pentru a explica mai bine si mai in detaliu ideea lor. Drept urmare, candidatii la Probabil cel mai bine platit job din departamentul de marketing vor avea obligatia de a participa la evenimentul de prezentare a ideii. Evenimentul se va desfasura intr-un spatiu privat, in Bucuresti, pe data de 29 ianuarie, intr-o locatie si la o ora ce vor fi comunicate participantilor pana cel tarziu pe data de 10.01.2019.

In cadrul evenimentului, fiecare Creator are la dispozitie 5 minute pentru a prezenta mai in detaliu ideea selectata, iar apoi alte 5 minute pentru a raspunde la intrebarile juriului expert.

Evenimentul va fi filmat si va putea fi difuzat pe retelele de socializare. Neparticiparea la evenimentele de prezentare a ideilor , atrage eliminarea / descalificarea participantului din competitive.

Pentru JUDECATOR

In aceasta faza a competitiei, Judecatorii au la dispozitie doar trei voturi pentru toata perioada incepand cu data de 05.01.2019 ora 00:00:01 si pana la data de 28.01.2019 ora 23:59:59 pe care si le pot exprima pentru a vota top 3 preferinte ale sale, indiferenta daca ideea a mai fost votata de catre Judecator pana la acel moment, sau nu

La evenimentul de prezentare a celor mai bune 17 idei de promovare a gamei MAESTRO de produse din ingrediente 100% naturale vor putea participa si Judecatori, intr-un numar limitat. Orice Judecator interesat sa participe la acest eveniment, se poate inscrie prin trimiterea unui e-mail pe adresa vreau@celmaibineplatitjob.ro. In cazul in care numarul inscrierilor depaseste numarul locurilor disponibile, desemnarea participantilor se va face in functie de ordinea cronologica de inregistrare a e-mailurilor in care se exprima intentia de participare la eveniment.

Faza 3 a campaniei - Interviul

Din totalul de 17 idei ramase in competitie in faza a 2-a, CREATORII celor mai apreciate 5 idei vor trece in faza a treia a competitiei.

Algoritmul de desemnare a celor mai potrivite 5 idei care ajung in etapa finala a campaniei, este urmatorul:

  • 70% - notele aferente calificativelor obtinute de la Juriul Expert si reprezentati ai Board-ului Caroli si exprimate pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro
  • 20% - voturile exprimate de Judecatori pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro  
  • 10% - voturile exprimate de publicul larg prin reactii si vizualizari oferite ideii postate pe canalele proprii ale Organizatorului din retele sociale Facebook si YouTube

Judecatorii mai au posibilitatea de a castiga puncte suplimentare prin introducerea codurilor unice pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro sau prin acordarea de recomandari - exprimate sub forma de click a butoanelor de like pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro, doar pana la data de 10.02.2019 la ora 23:59:59.

Pentru fazele 2 si 3 ale competitiei, CREATORUL isi asuma obligatia de a participa la evenimentul de prezentare a ideii aflate in top in cadrul evenimentului organizat de catre Companie si, ulterior, daca este cazul, la interviul cu membrii Consiliului Director al Companiei. CREATORUL intelege ca neparticiparea sa la oricare din fazele urmatoare ale competitiei duce la descalificarea acestuia si ca, prin urmare, nu poate emite nicio pretentie materiala sau de alta naturala la Marele Premiu.

Inainte de sustinerea interviului cu Consiliul Director al Caroli, Creatorii pot strange recomandari suplimentare pentru castigarea job-ului, atat de la Judecatori, cat si de la publicul larg. Recomandarile vor fi exprimate sub forma de click a butoanelor de like pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro sau pe conturile Caroli de pe retele sociale: Facebook si Youtube.

Interviul cu Consiliul Director al Caroli Foods Group reprezinta ultima etapa, obligatorie, in competitia pentru catigarea marelui premiu in campania “PROBABIL CEL MAI BINE PLATIT JOB DIN MARKETING”.

In urma etapei de interviuri cu cei 5 finalisti, Board-ul Caroli alege cel mai potrivit candidat cu cea mai potrivita idee pentru promovarea gamei Maestro de produse din 100% ingrediente naturale. Decizia Boardului se va lua in baza interviului de selectie finala, nu doar in baza ideii submise si/sau a numarului de voturi/ aprecieri.

Juriu experti

Juriul expert va fi format din 7 specialisti in diverse arii ale comunicarii, cu competente, experiente si expertize diferite, care vor aprecia calitatea ideilor inscrise in competitie cu calificative care se transforma in puncte de la 1 la 5 (1 fiind nota cea mai mica, 5 fiind nota cea mai mare), in functie de urmatoarele criterii:

Brand (propunerea se potriveste brandului si respecta atributele si valorile acestuia)

  • Propunerea nu se potriveste cu range-ul Maestro 100% natural, de la Caroli
  • Propunerea poate avea legatura cu range-ul Maestro 100% natural,de la Caroli
  • Propunerea se potriveste cu valorile range-ului Maestro 100% natural, de la Caroli
  • Propunerea respecta si interpreteaza corect valorile range-ulului Maestro, 100% natural, de la Caroli
  • Propunerea potenteaza atributele range-ului Maestro, 100% natural, de la Caroli.

Wow factor / Memorabil (propunerea se individualizeaza si atrage atentia audientei)

  • Propunerea nu se remarca in niciun fel
  • Propunerea este cliseistica
  • Propunerea se individualizeaza satisfacator
  • Propunerea iese in evidenta si creeaza o memorabilitate buna
  • Propunerea este cu adevarat memorabila si surprinzatoare

Inovatie in categorie (gradul in care propunerea reuseste sa iasa din cliseele categoriei si sa inoveze comunicarea mezelurilor)

  • Propunerea nu aduce nimic comunicarii range-ului Maestro, 100% natural, de la Caroli.
  • Propunerea este adaptarea unui cliseu de categorie
  • Propunerea interpreteaza diferit un cliseu de categorie
  • Propunerea depaseste cliseele categoriei
  • Propunerea reprezinta o abordare noua, inovatoare a categoriei, pt range-ul Maestro, 100% natural, de la Caroli.

Implementare (gradul in care propunerea se poate pune in practica)

  • Propunerea nu poate fi pusa in practica, pt. range-ul Maestro, 100% natural, de la Caroli.
  • Propunerea prezinta provocari mari pentru a fi pusa in practica pt. range-ul Maestro, 100% natural, de la Caroli.
  • Propunerea poate fi pusa in practica cu costuri mari pt. range-ul Maestro, 100% natural, de la Caroli.
  • Propunerea este implementabila pt. range-ul Maestro, 100% natural, de la Caroli.
  • Propunerea usor de implementat si declinate pt range-ul Maestro, 100% natural, de la Caroli.

Cumparare (gradul in care propunerea determina privitorul sa incerce si sa cumpere produsul)

  • Propunerea nu ma determina sa fiu curioasa/s de produs-ul Maestro, din 100% ingredient naturale, de la Caroli
  • Propunerea ma poate determina in anumite conditii sa incerc produsul Maestro, din 100% ingredient naturale, de la Caroli
  • Propunerea imi trezeste curiozitatea pentru produsul Maestro, din 100% ingredient naturale, de la Caroli
  • Propunerea ma va determina sa incerc produsul in viitor produs-ul Maestro, din 100% ingredient naturale, de la Caroli
  • Propunerea ma determina sa actionez imediat pentru a incerca produsul Maestro, din 100% ingredient naturale, de la Caroli

Fiecare membru al juriului are obligatia de a acorda calificative fiecarei idei, pe criteriile de selectie de mai sus, insa nu fiecare membru al juriului este obligat sa dea feedback / sa argumenteze nota acordata.

Juriul este format din:

  • Cristian (China) Birta - Digital Expert
  • Andrei Canda - Research Expert
  • Alexandra Iavorschi - Media Expert
  • Cristian Manafu - Digital Expert
  • Alex Negrea - Digital Expert
  • Mugur Patrascu - Marketing Expert
  • Anca Rancea - PR Expert

In cadrul campaniei “Probabil cel mai bine platit job din marketing” se vor acorda 5 tipuri de premii:

  • premii saptamanale acordate participantilor din sectiunea JUDECATOR
  • premii acordate participantilor din sectiunea CREATOR
  • premii instant, acordate la evenimentele selectate de organizator
  • premiul cel mare din categoria CREATOR acordat la finalul campaniei „Probabil cel mai bine platit job din marketing”
  • premiul cel mare din categoria JUDECATOR acordat la finalul campaniei „Probabil cel mai bine platit job din marketing”

Premiile saptamanale acordate la sectiunea JUDECATOR

Pentru Judecatori, incepand cu data de 10 octombrie cand incepe si votarea in cadrul campaniei “Probabil cel mai bine platit job din marketing”, organizatorul ofera votantilor posibilitatea castigarii unui numar de 5 premii saptamanale pana la data de 03.01.2019. Acestea se acorda prin extragere random cu ajutorul site-ului www.random.org dintre persoanele care si-au exprimat cel putin un vot in acea saptamana, pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro.

Fiecare premiu saptamanal consta intr-un cos cu produse din gama Maestro cu 100% ingrediente naturale.

Astfel, se vor acorda un numar de 60 cosuri cu produse participante in campanie, cate 5 pentru fiecare din saptamanile de votare:

  • Saptamana 1: 10.10.2018 ora 00:00:01 - 16.10.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 2: 17.10.2018 ora 00:00:01 - 23.10.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 3: 24.10.2018 ora 00:00:01 - 30.10.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 4: 31.10.2018 ora 00:00:01 - 06.11.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 5: 07.11.2018 ora 00:00:01 - 13.11.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 6: 14.11.2018 ora 00:00:01 - 20.11.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 7: 21.11.2018 ora 00:00:01 - 27.11.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 8: 28.11.2018 ora 00:00:01 - 04.12.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 9: 05.12.2018 ora 00:00:01 - 11.12.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 10: 12.12.2018 ora 00:00:01 - 18.12.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 11: 19.12.2018 ora 00:00:01 - 25.12.2018 ora 23:59:59
  • Saptamana 12: 26.12.2018 ora 00:00:01 - 03.01.2019 ora 23:59:59

Extragerea random cu ajutorul site-ului www.random.org se va face in fiecare zi de miercuri, la ora 17:00, pentru saptamana anterioara, incepand cu data de 17.10.2018 si pana la data de 09.01.2019.

Premii acordate la sectiunea CREATOR

Fiecare IDEE inscrisa in Competitie de catre CREATOR care se va situa pe oricare dintre locurile 1-10 ale clasamentului general la data de 04.01.2019 ora 00:00:00, sau va primi un Golden Ticket de la unul din membrii consiliului director al Caroli Foods Group si astfel va ajunge in etapa a doua a competitiei, va aduce in mod automat CREATORULUI un premiu ce consta intr-un Voucher in valoare de 1.000 RON ce poate fi folosit la emag.

Creatorii ideilor ajunse in top 10 ale clasamentului general la data de 04 ianuarie 2019, ora 00:00:00 (denumite in sensul clarificarii prezentului articol “idei premiate”) nu pot vinde/cesiona/instraina/imprumuta/dona (“obligatia de a nu face”) catre terti in nici un fel pe durata campaniei si timp de 12 luni de la data finalizarii perioadei campaniei, ideile si materialele premiate ori extrase/parti din materiale si din idei, decat sub sanctiunea de daune interese in cuantum de 1% pe zi de incalcare si /sau nerespectarea a obligatiei precizate, penalitati ce vor fi calculate la valoarea de 30.000 eur. Producerea prejudiciului este prezumata a se fi produs de la data incalcarii /nerespectarii obligatiei de a nu face. Pentru nerespectarea obligatiei precizate (de a nu face) participantul contractant (avand aceasta calitate de la data inscrierii in campanie), este de drept pus in intarziere nefiind necesara nici o formalitate, notificare, punere in intarziere.

Premii instant, acordate la evenimentele selectate

Compania are dreptul de a oferi premii instant participantilor la evenimentele selectate. Acestea se acorda prin extragere random cu ajutorul site-ului www.random.org dintre persoanele prezente la eveniment, care si-au exprimat cel putin trei voturi in ziua evenimentului, pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro. Extragerea random are loc la finalul evenimentului.

Toate tipurile de premii instant, acordate la evenimentele selectate vor putea fi revendicate si ridicate doar daca persoana desemnata castigatoare in urma tragerii la sorti se mai afla in sala la momentul extragerii, si doar cu respectarea regulamentului.

Premiile instant sunt:

  • 1 x Bilet de participare la evenimentul Brand Minds 2019 / fiecare eveniment selectat
  • 5 x Cosuri cu produse din Gama MAESTRO cu ingrediente 100% naturale / fiecare eveniment selectat.

Evenimentele selectate sunt:

  • 26.09.2018 - BEST MARKETING organizat de revista BIZ, la Cluj-Napoca
  • 05.10.2019 - WEBSTOCK, organizat de Evensys, la Bucuresti
  • 10-12.10.2018 - PIATA CLUB RETAIL, organizat de revista PIATA, la Poiana Brasov
  • 12.10.2018 - DIGITALIUM, organizat de Brand Minds, la Bucuresti
  • 19.10.2018 - PR AWARDS, organizat de revista BIZ, la Bucuresti
  • 12-15.11.2018 - Zilele BIZ, organizat de revista BIZ, la Bucuresti
  • 08-09.12.2018 - Biz CAMP - organizat de revista Biz
  • 11-16.11.2018 HR Abstract - eveniment de HR ABSTRACT, la Bucuresti

Premiul cel mare din categoria CREATOR se acorda la sfarsitul campaniei „Probabil cel mai bine platit job din marketing” persoanei a carei idee a fost desemnata ca fiind ideea castigatoare a campaniei, in ultima etapa a competiei. Premiul cel mare din categoria CREATOR este reprezentat de jobul reglementat de CONTRACTUL DE COLABORARE cu societatea organizatoare, constand in prestarea serviciilor precizate in contract (de implementare a ideii castigatoare) remunerate cu 10000 USD/LUNA (BRUT) pentru o durata de 10 ore alocate pe saptamana, timp de 3 luni, perioada 01.03.2019 – 31.05.2019.

Premiul cel mare din categoria JUDECATOR se acorda la sfarsitul campaniei „Probabil cel mai bine platit job din marketing” persoanei care va fi acumulat in contul sau de pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro cele mai multe puncte, pe perioada intregii campanii si se pozitioneaza in topul general pe locul 1. Topul este public pe site in sectiunea TOPURI de pe platforma digitala si se actualizeaza in timp real, astfel incat fiecare Judecator poate vedea in orice moment, pe durata campaniei, cate puncte a acumulat si pe ce loc se afla in topul JUDECATORILOR, dar si cate puncte au acumulat ceilalti Judecatori in campanie.

Punctele acumulate de fiecare Judecator pe toata perioada campaniei, in cursa pentru marele premiu, nu sunt anulate de la o zi la cealalta si nici nu se pierd daca Judecatorul isi adauga si tipologia CREATOR pe perioada campaniei;

In cazul in care, la finalul perioadei de votare, pe data de 10.02.2018, ora: 23:59:59, in sistem vor fi inregistrate mai multe persoane cu acelasi numar de puncte, castigator va fi desemnat prin extragere random cu ajutorul site-ului www.random.org.

La castigarea premiului cel mare vor participa toate persoanele inscrise cu respectarea sectiunii 5 din prezentul regulament. Castigator va fi desemnat Judecatorul care in ziua de 15 februarie, la ora 23:59:59, va avea cel mai mare numar de puncte dintre toti cei inscrisi. Desemnarea castigatorului se va face pe data de 25 februarie la ora 00:00:00. In eventualitatea existentei mai multor Judecatori cu acelasi punctaj, departajarea se va face prin intermediul site-ului www.random.org.

Premiul cel mare din categoria JUDECATOR este reprezentat de un voucher la agentia de turism mentionata mai jos in valoare de 2.000 euro fara TVA pentru o excursie in Bali ce poate fi utilizat in perioada 01.03.2019 – 28.02.2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.