Acest concurs a expirat în data de 2017-12-18. Vezi concursurile active aici.
FashionUp te trimite in vacanta pe Coasta Mediterana!

Visezi la o vacanță într-o destinație exotică unde te poți bucura de razele soarelui și de căldură? Imaginează-ți o escapadă pe insula Rhodos, supranumită și insula trandafirilor, una dintre cele mai mari insule ale Greciei. Amestecul rafinat de plaje fine, situri arheologice și oraș medieval a transformat această insulă din Marea Egee într-una dintre cele mai bifate destinații turistice. Noi îți putem îndeplini acest vis și totul este doar la un click distanță.

Înscrie-te la newsletter-ul FashionUP în perioada 21 noiembrie – 17 decembrie și „Pleacă în vacanță cu FashionUP!”.

Premiul constă într-o excursie de vis de o săptămână în insula Rhodos și Coasta Mediterană, valabil pentru două persoane, oferit de agenția de turism Premio Travel.

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul FashionUp și să te abonezi cu adresa de mail la newsletter-ul nostru. Astfel vei fi primul care va afla toate ofertele și noutățile noastre zilnice.

Extragerea se va face cu ajutorul www.random.org, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 18 decembrie pe pagina noastră de Facebook și printr-un email.

Excursia este valabilă pentru două persoane. Câștigătorul și însoțitorul său vor fi cazați la hoteluri de 4 și 5 stele pe toată durata excursiei. Pachetul turistic oferit de agenția Premio Travel, în parteneriat cu FashionUP, include zbor direct București – Antalya și retur, cazarea pentru șapte nopți cu mic dejun, parcare gratis în aeroportul Otopeni, ghid de turism și transportul către cele mai importante puncte de atracție turistică.

Acum că ai aflat toate detaliile, nu îți mai rămâne decât să intri pe siteul FashionUp și să te pregătești de vacanță.