Acest concurs a expirat în data de 2018-12-20. Vezi concursurile active aici.
Cu SPICUL NOROCOS poti castiga premii in bani!

Campania publicitara „Spicul Norocos” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, se va desfasura in perioada 01 octombrie 2018, ora 00:00:00 – 19 decembrie 2018 inclusiv, ora 23:59, si va fi impartita in doua etape:

  • Etapa de inscriere a codurilor Promotionale pentru castigarea premiilor zilnice si pentru a participa la tragerea la sorti a premiului cel mare: 01 octombrie 2018 – 19 noiembrie 2018.
  • Etapa de inscriere a codurilor Promotionale doar pentru a intra in tragerea la sorti a premiului cel mare: 20 Noiembrie 2018 – 19 decembrie 2018.

Participantii se pot inscrie in Campanie exclusiv pe perioada acesteia, insa nu vor putea castiga premii zilnice decat in perioada 01 octombrie 2018 – 19 noiembrie 2018.

Marcile si ambalajele participante la campanie, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Nestle Romania sunt urmatoarele:

  • Nesquik 500g
  • Chocapic 500g
  • Cini Minis 500g
  • Honey Cheerios 500g
  • Cookie Crisp 500g
  • Lion 500g
  • Fitness Plain 425g

Ambalajele promotionale aferente Produselor Promotionale participante vor putea fi identificate prin etichetele promotionale care vor contine informatii cu privirea la premiile oferite,  datele despre  Campanie si vor contine pe interiorul ambalajului un cod unic alfanumeric, format din 14 caractere alfanumerice, care este necesar pentru inscrierea/ participarea in campanie. Orice produse comercializate sub marca Nestle, altele decat cele mentionate mai sus, sau orice produse care nu pot fi identificate prin elementele descrise mai sus, nu pot fii utilizate de consumatori pentru inscrierea in prezenta campanie.

Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, sa identifice codul unic alfanumeric imprimat pe interiorul ambalajului produsului promotional si sa il inscrie in campanie, in perioada campaniei, prin website, urmand procedurile electronice de inscriere puse la dispozitie in Website, conform prevederilor regulamentului oficial.

Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, participantul este obligat sa pastreze ambalajul produsului promotional, in original, ce contine imprimat pe interiorul sau un cod unic alfanumeric inscris in Campanie si desemnat castigator conform regulamentul oficial.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii zilnice (in bani) acordate in baza unor momente norocoase: un numar total de 100 de premii constand fiecare in suma neta in bani in valoare de 200 lei; Valoarea neta totala a premiilor zilnice este de 20.000 lei.
  • Premiul cel mare (in bani): Se acorda prin tragere la sorti si consta in suma de 100.000 de lei.

Premii zilnice (in bani) vor fi acordate pe baza de momente norocoase constand in acordarea a cate 2 premii pe zi, in etapa I a campaniei, respectiv pentru fiecare zi calendaristica din perioada 01 Octombrie 2018 – 19 Noiembrie 2018. Momentele norocoase pentru premiile in bani vor fi desemnate inainte de inceperea campaniei, in perioada 25 – 30 Septembrie 2018, prin tragere la sorti, utilizand un program computerizat de extragere aleatorie automata. Pentru fiecare zi calendaristica din etapa I a campaniei, respectiv perioada 01 octombrie 2018 – 19 noiembrie 2018, se vor desemna cate 2 momente orare (definite sub forma: data, ora, minut, secunda). Daca un moment norocos de premiu zilnic este ora 14(ora):34 (minute): 25 (secunde), castigator este primul participant care inscrie un cod alfanumeric valid, dupa momentul norocos definit mai sus.

Premiul cel mare se va acorda prin tragere la sorti ce se va efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si se vor efectua in prezenta unui reprezentant al Agentiei in calitate de reprezentant al organizatorului si a unui notar public, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.Tragerea la sorti va avea loc la sediul biroului unui notar public. Baza de date utilizata la tragere la sorti va fi formata din toate inscrierile valide efectuate de catre participanti care au bifat faptul ca doresc ca codul promotional sa fie inscris in tragerea la sorti pentru marele premiu de 100.000 lei si inregistrate in perioada vampaniei, respectiv 01 octombrie 2018, ora 00:00:00 - 19 decembrie 2018 inclusiv, ora 23:59:59, inclusiv codurile declarate castigatoare de premii zilnice (in bani).

Campania publicitara „Spicul Norocos” este organizata si desfasurata de catre NESTLÉ ROMANIA S.R.L. Campania este deschisa participarii persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, impliniti pana la data inceperii campaniei, cetateni romani sau cetateni straini, rezidenti in Romania, sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.