Acest concurs a expirat în data de 2018-12-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga lupta cu provocarile aduse de iarna! Fii pregatit pentru sezonul de iarna si castiga pana la 250 lei.

Campania publicitara "Goodyear iarna 2018" se va desfasura in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie​2018. Promotia se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, acestea din urma fiind limitate la participarea in promotie cu un singur set de anvelope.

Ce trebuie sa faci:

  • Pasul 1 - Achizitioneaza 4 anvelope de iarna Goodyear pentru turisme si 4x4 in perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2018. Vezi cele mai bune oferte de la eMAG aici.
  • Pasul 2 - Asigura-te ca primesti factura fiscala de la distribuitor in momentul in care faci achizitia, iar ca pe factura fiscala sunt vizibile cantitatea de anvelope precum si modelul/marca acestora, numarul si data facturii, precum si numele cumparatorului.
  • Pasul 3 - Inregistreaza-te pe  site-ul promotie.goodyear.eu pana la data de 15 decembrie 2018, avand grija sa completezi toate detaliile in mod corect si sa incarci o copie foto sau scanata a facturii fiscale. Inregistrarea cu succes in campanie este notificata prin intermediul unui email de confirmare.
  • Pasul 4 - Vei primi premiul aferent prin curier in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul încheierii promotiei.

Ce poti sa castigi:

  • Vouchere in valoare de 50 RON pentru 4 anvelope cu janta mai mica sau egala de 16”
  • Vouchere in valoare de 250 RON pentru 4 anvelope cu janta mai mare sau egala de 17”

Sursa concurs: www.goodyear.eu

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.