Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Obisnuiesti sa platesti cu cardul?

Obisnuiesti sa platesti cu cardul? Daca da, atunci propunerea noastra este sa-ti inscrii cardul in Pay by Click. Poti castiga in acest fel un voucher cadou de 50 Lei daca folosesti MasterCard sau Maestro.

Pay by Click este o optiune accesibila in momentul in care achiti o comanda cu cardul. In momentul in care bifezi aceasta optiune, in contul tau vor fi retinute detaliile cardului. Prin urmare, data viitoare cand doresti sa comanzi de pe Fashion Days nu va mai fi nevoie sa iti treci datele cardului. Reducem in acest fel timpul alocat de tine pentru plata online.

Voucherul cadou de 50 Lei va fi alocat in contul tau in maxim 10 zile de la momentul inscrierii cardului in Pay by Click. Te vom anunta printr-un email cand suma este in contul tau. Voucherul este valid pentru 2 luni si poate fi folosit doar pentru o comanda de minim 200 Lei.

Adaugam acestei vesti bune inca una: livrarea gratuita a revenit pe Fashion Days. Se aplica tuturor comenzilor care depasesc 399 Lei.

Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 7 iulie - 31 august 2016.

Pentru a participa la campanie, un participant trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa fie titularul unui cont de client inregistrat pe site-ul  Fashion Days;
  • sa plaseze de pe contul său de client o comanda in perioada campaniei;
  • sa achite cu succes comanda platind cu un card MasterCArd sau Maestro, emis oriunde in lume (în sensul că suma aferentă tranzacției a fost aprobată spre debitare din contul plătitor);
  • sa inregistreze cardul, activand optiunea „Pay by click”;
  • sa pastreze cardul inregistrat in optiunea „Pay by click” pe toata durata de desfasurare a campaniei;

Avand in vedere parteneriatul dintre Fashion Days si MasterCard, Fashion Days va pune la dispozitia participantilor la campanie, pe intreaga perioada de desfasurare, vouchere Fashion Days in valoare nominala de 50 de lei in baza carora participantii care intra in posesia acestora vor putea sa isi achizitioneze produse oferite pe websiteul Fashion Days.

Voucherele vor fi alocate in contul clientului in maxim 10 zile de la inregistrarea cardului in aplicatia “Pay by Click”. Clientul va fi notificat printr-un email de alocarea voucherului in contul sau Fashion Days.

Voucherul primit poate fi folosit o singura data, pentru o comanda ulterioara de minim 200 de lei.

Pentru fiecare card inregistrat in optiunea „Pay by click” pe perioada campaniei se acorda un singur voucher. Nu se acorda voucher pentru un card deja inregistrat.