Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-01-16. Vezi concursurile active aici.
Lista ta de cumparaturi e nesfarsita? Scapa de griji!

Lista ta de cumpărături e nesfârșită? Scapă de griji!

Folosește cardul Ticket Restaurant de la Edenred în orice magazin Cora, în perioada 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, și poți câștiga zeci de premii!

În perioada 15 decembrie – 15 ianuarie 2016, cumpără alimente în orice magazin Cora din țară folosind tichetele de masă electronice Ticket Restaurant de la Edenred și poți câștiga:

  • Marele premiu:
    • cumpărături pentru 1 an întreg
  • Plus zeci de alte premii:
    • 50 carduri Compliments x 200 lei
    • 20 carduri Compliments x 500 lei

Promoția este valabilă în perioada 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, în toate hypermarket-urile Cora din Romania.

Marele premiu constă într-un card de cadouri Compliments încărcat cu 10.000 lei. Valoarea totală a premiilor este de 30.000 lei.

Toate valorile încărcate pe cardurile Compliments oferite ca premiu în campanie sunt valabile doar pentru cumpărături în magazinele Cora.

Magazine participante: Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Sun Plaza, Cora Alexandriei, Cora Baia Mare, Cora Drobeta-Turnu Severin, Cora City Park, Cora Bacău, Cora Brătianu, Cora Ploiești, Cora Cluj Napoca.

Pot participa la această Campanie persoanele care efectuează cu succes minimum o tranzacție în magazinele participante, prin intermediul cardului Ticket Restaurant® emis de Edenred Romania, în perioada Campaniei. Fiecare tranzacție efectuată cu succes va participa în Campanie cu o șansă de câștig. Tragerea la sorți se va organiza în data de 7 februarie 2017.