Acest concurs a expirat în data de 2018-12-01. Vezi concursurile active aici.
Asculta PROFM, din Dimineata Blana si pana seara, fii pe faza si prinde hitul care iti aduce giftul!

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 19 noiembrie - 30 noiembrie 2018.

Ce trebuie sa faci:

Asculta ProFM, din Dimineata Blana si pana seara, fii pe faza si prinde hitul care iti aduce giftul.
In fiecare emisiune, de luni pana vineri, de la 07.00 la 19.00, printre piesele difuzate la radio, se ascunde cate un HIT, marcat special pentru a-l descoperi cat mai usor. Din momentul in care auzi semnalul sonor care precede HITUL, ai 10 minute pentru a te inscrie in concurs cu un SMS la 1872*, care trebuie sa contina NUMELE HITULUI sau NUMELE ARTISTULUI care il canta. Dupa expirarea timpului alocat pentru inscrieri, DJ-ul PROFM alege, prin random.org, un ascultator pe care il suna in direct la radio. Daca tu esti norocosul ascultator selectat, trebuie sa raspunzi la telefonul DJ-ului PROFM, pentru a castiga premiul programat pentru concursul respectiv, mai exact un gadget cool: camere video sport, boxe, casti, drone, travel kit selfie-stick.

Ce poti sa castigi:

  • camere video sport, boxe, casti, drone, travel kit selfie-stick

Sursa concurs: www.profm.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.