Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-07-30. Vezi concursurile active aici.
Fii Pro, fii la inaltime! Hai cu avionul la Untold!

ProTV te invita intr-o calatorie plina de magie: Untold Travel Experience. Fii PRO, fii la inaltime!

Intra acum pe pagina campaniei si castiga bilete de avion pentru a avea parte de mega distractie la bord alaturi de INNA, antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior.

Pe 3 august, la miezul noptii, se deschid portile catre o alta lume! Ia-ti zborul spre taramul muzicii si al magiei! In premiera: epic party la 10.000 m in aer, 140 de pasageri, 1 experienta de neuitat! Cei care isi doresc sa aiba parte de cea mai tare experienta, de calatoria suprema catre cel mai bun festival din Europa si sa ajunga primii la Untold, sunt invitati sa intre pe pagina campaniei si sa castige doua bilete duble pentru avionul in care distractia va fi la cote maxime! 

The Cloud Rider, aeronava Boieng 747, va pleca catre Cluj-Napoca de pe Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, in noaptea de 3 spre 4 august, la ora 00:10 si se va intoarce in noaptea de 8 spre 9 august, la ora 02:10. Zborul va dura 60 de minute, insa pasagerii vor avea parte de momente de neuitat pe tot parcursul calatoriei, iar experienta muzicala va urca la un alt nivel. La aeroport acestia vor fi intampinati de personaje magice si foarte multa distractie.

Experienta Untold incepe in acest an odata cu calatoria magica spre cel mai bun festival din Europa, iar PRO TV te trimite la Cluj-Napoca cu avionul!