Acest concurs a expirat în data de 2018-01-01. Vezi concursurile active aici.
Cei mai buni afiliati Profitshare castiga in fiecare luna zeci de mii de lei lunar prin promovarea advertiserilor din platforma. Inscrie-te si tu si castiga ban

Marketing-ul afiliat este una dintre cele mai bune soluții pentru monetizarea site-ului tău sau de a-ți pune în valoare cunoștințele de marketing și de a câștiga bani.

Promovează advertiserii si câstigi un comision în bani de fiecare dată când un vizitator redirecționat de tine cumpără online sau face o acțiune recompensată în sistem.

Cei mai buni afiliați Profitshare câștigă în fiecare lună zeci de mii de lei lunar prin promovarea advertiserilor din platformă. Înscrie-te și tu și câștigă bani online chiar de astăzi!

Înscrie-te în Profitshare și te bucuri de o mulțime de avantaje:

  • Plățile sunt garantate - Imediat ce un advertiser aprobă un comision, acesta este eligibil spre a fi plătit la următorul ciclu de plată. Plătim lunar, fără întârziere, comisioanele pe care le-ai câștigat!
  • Platforma de afiliere cu cele mai mari vânzări - Profitshare este platforma de afiliere cu cele mai mari vânzări din România. Câștigurile pe care le poți obține sunt nelimitate.
  • Advertiseri de top - Găsești în Profitshare unele dintre cele mai recunoscute magazine online și furnizori de servicii online pe care le poți promova.
  • Instrumente variate de promovare - În Profitshare ai acces la o selecție diversă de instrumente de promovare pe care să le folosești pentru a-ți maximiza profitul.
  • Suport Permanent - Afiliatii Profitshare genereaza cele mai mari vanzari. Sunt afiliati care castiga din comisioane peste 79.080 Lei (fara TVA) la o singura plata.
  • Raportare în timp real - Profitshare îți oferă raportare în timp real, astfel încât să știi imediat succesul metodelor tale de promovare.

Cum poți să promovezi în Profitshare?

  • Bloguri sau site-uri - Ai un website sau un blog? Perfect! Îți oferim soluția perfectă de monetizare pentru conținutul tău prin instrumentele noastre de promovare! Unii dintre cei mai buni afiliați Profitshare sunt exact posesori de site-uri sau bloguri!
  • Rețele sociale - Promovarea prin rețele sociale este într-o continuă creștere! Promovează produsele advertiserilor pe pagina ta de Facebook sau direct către prieteni, iar cu Profitshare monetizezi recomandările tale!
  • Promovare PPC & SEM - Nu trebuie sa ai cunostinte tehnice pentru a incepe afilierea si a castiga bani online din marketing afiliat!

Înscrie-te și tu și câștigă bani online chiar de astăzi!