Acest concurs a expirat în data de 2018-11-05. Vezi concursurile active aici.
Go vlog or go home! Inscrie codul de sub cheita si castiga premii!

Campania se va desfasura in perioada 03 septembrie 2018, ora 00:00:00 – 04 noiembrie 2018 inclusiv, ora 23:59:59. Participantii se pot inscrie in campanie exclusiv pe perioada acesteia.

Marcile si ambalajele participante la campanie, sunt exclusiv bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea:

  • “Coca-Cola Original”, imbuteliat în ambalaje de aluminiu tip doza, 330ml,
  • “Coca-Cola Lime” imbuteliat în ambalaje de aluminiu tip doza, 330ml si
  • “Coca-Cola Zero Zahar”, imbuteliat în ambalaje de aluminiu tip doza, 330ml.

Ambalajele promotionale aferente Produselor Promotionale vor putea fi identificate prin urmatoarele elemente definitorii: Cheita este colorata in culoarea rosie, iar pe partea interioara prezinta un Cod alfanumeric de 7 caractere.

Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, sa identifice codul unic alfanumeric in interiorul cheitei si, sa acceseze direct website-ul campaniei, si sa il inscrie in campanie, in perioada campaniei, prin website-ul campaniei, urmand procedurile electronice de inscriere puse la dispozitie.

Important! Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze cheitele, ce contin codurile unice alfanumerice inscrise in campanie si desemnate castigatoare conform prezentului Regulament Oficial.

In paralel, aceiasi combinatie de telefon si Cod unic alfanumeric poate fi utilizata pentru a vota un clip, o singura data, pe www.nextbigvlogger.ro in etapa de votare a inscrisilor 24 septembrie – 7 octombrie cat si in etapa de votare a materialelor finalistilor 22 – 28 octombrie 2018.

Premiile campaniei sunt:

  • Premii tip “Rucsac”: un numar total de 504 RUCSACI pentru laptop de 15” cu branding Coca-Cola si boxa portabila incorporata, boxa rezistenta la apa IPX5 si conexiune USB pentru reincarcare (functie powebank).
  • Premii tip “Camera Foto DSLR”: constand intr-un numar total de 63 de Aparate foto DSLR Canon EOS 2000D, 24.1 MP, Negru + Obiectiv EF-S 18-55mm IS + EF 50mm f/1.8.