Acest concurs a expirat în data de 2017-05-13. Vezi concursurile active aici.
Neotour da startul vacantelor La Dolce Vita in Desteptarea! Poti castiga trei nopti de cazare, cu demipensiune, la Hotel La Dolce Vita din Bran.

NeoTour dă startul vacanțelor La Dolce Vita în Deșteptarea! Poți câștiga trei nopți de cazare, cu demipensiune, la Hotel La Dolce Vita din Bran.

Ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM. Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Premiile constau, in total, in 10 sejururi in Romania, in statiunea montana Bran, Hotel La Dolce Vita 3*, pentru 2 persoane/sejur,camera dubla, 3 nopti cazare cu mic dejun si cina incluse, transportul este individual (transportul nu este inclus in premiu), in valoare totala de 9000 lei (cu TVA inclus).