Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Have fun & chase the sun! Traieste momentul Algida si apasa pedala distractiei, iar noi te rasplatim cu o bicicleta Vicini sau un scuter electric.

Campania "Cu Algida, iubesti plimbarile de vara!" se va desfasura in perioada 15 iunie 2017 - 31 iulie 2017.

La aceasta campanie participa toate sortimentele de inghetata din marcile Algida si Napoca, comercializate in reteaua de magazine Carrefour Hypermarket din Romania.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Napoca sau Algida participant la campanie si sa trimita catre organizator in perioada de desfasurare a acesteia numarul si data bonului fiscal ce face dovada achizitionarii produsului participant in perioada campaniei, urmat de cuvintele "Carrefour" (numele magazinului de unde a achizitionat produsul participant), folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

  • prin SMS transmis la numarul 1747 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom);
  • prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe www.iubesteinghetata.ro;

Un bon fiscal va putea fi inscris in campanie doar prin una dintre modalitatile de inscriere.

Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal pe care l-au mentionat la inscrierea in campanie, fapt ce atesta achizitia de produse participante, in original, pentru validarea ulterioara a castigarii premiului. Bonul fiscal prezentat pentru validare trebuie sa fie cel original, intreg, nemodificat si lizibil, identificabil prin numarul care trebuie sa coincida cu cel inscris in campanie.

In cadrul acestei campanii sunt oferite 8 premii:

  • 2 premii ce constau in cate un scuter electric Ztech Malibu ZT-28 in valoare de 5.355 lei (TVA inclus) fiecare
  • 6 premii ce constau in cate o bicicleta Vicini Frascona in valoare de 1.402 lei (TVA inclus) fiecare

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti care vor avea loc la sediul agentiei, in prezenta unui reprezentant al acesteia si a unui reprezentant al organizatorului, astfel:

  • in data de 12.07.2017 vor fi desemnati primii doi castigatori, dintre toate inscrierile validate in intervalul 01 iunie - 06 iulie 2017;
  • in data de 07.08.2017 vor fi desemnati primii doi castigatori, dintre toate inscrierile validate in intervalul 06 iulie - 31 iulie 2017;