Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-02-20. Vezi concursurile active aici.
Asociatia de Turism Poiana Brasov si Europa FM va invita sa va bucurati de Poiana Brasov si toate atractiile intr-o vacanta la Hotel Escalade****.

Asociația de Turism Poiana Brașov și Europa FM vă invită să vă bucurați de Poiana Brașov și toate atracțiile într-o vacanță la Hotel Escalade****.

Situat la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi de un patinoar din Poiana Braşov, Hotelul Escalade**** oferă un centru spa cu piscină interioară şi saună.

Indiferent de sezon, Hotelul Escalade**** din Poiana Brașov își propune să ofere oaspeților săi un sejur îmbietor la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai bună fie că doresc să își petreacă o vacanță liniștită în familie, fie să practice sporturile de iarnă sau să organizeze un eveniment festiv sau o conferință.

La Hotelul Escaladeaveți posibilitatea de a vă răsfăța în Centrul Wellness, cu dotări de ultimă generație, la piscina interioară, jacuzzi, saună (uscată sau umedă), salon de masaj și centru fitness. De asemenea, vă puteți distra la singură pistă de bowling dintr-un hotel din Poiana Brașov sau vă puteți destinde în barul de zi.

Terasele hotelului vă oferă o priveliște deosebită, bucurându-vă de o îmbinare relaxantă dintre liniștea și aerul curat al Munților Carpati.

Prin tragere la sorți puteți câștiga două nopți de cazare într-o cameră dublă, cu mic dejun inclus, la Hotel Escalade. Premiul poate fi folosit oricând în perioada martie – iunie 2017, în limita locurilor disponibile la data la care se face rezervarea de către câștigător.

Câștigătorul va fi anunțat pe europafm.ro, în această pagină, după terminarea concursului.