Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-12-24. Vezi concursurile active aici.
Joaca ”Pe cuvant de Kiss FM” cu Sergiu si Andrei!

Daca ai cuvintele la tine fara sa cauti pe Google, esti cel mai bine platit om care vorbeste la radio: 10 euro pe cuvânt

In fiecare dimineaat Sergiu si Andrei aleg o litera si ii provoaca pe cei care intra in direct sa spuna cuvinte dintr-o anumita categorie, care incep cu acea litera. Pentru fiecare raspuns corect ai 10 euro. La 10 cuvinte ai 100 de euro! 

Daca iti fuge mintea repede, da-le clasa baietilor si fa-i ”Pe cuvant de Kiss FM” dimineata, de luni pana vineri!

Concursurile campaniei “Pe cuvant de Kiss FM” se vor desfasura in intervalul 13 septembrie – 23 decembrie 2016, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 06:00 - 10:00, de maximum 2 ori pe zi. 

In intervalul 06:00-10:00, DJii Kiss FM vor da semnalul de concurs. Un ascultator Kiss FM care a apelat numarul de telefon 0722206020 (tarif normal) la semnalul de concurs, va intra in legatura directa cu DJii Kiss FM. Se va alege o litera din alfabet (aleatoriu) iar participantul la concurs va trebui sa raspunda la 10 intrebari adresate de catre DJii Kiss FM. Fiecare raspuns trebuie sa inceapa cu litera aleasa in mod aleatoriu inaintea concursului. Fiecare raspuns corect furnizat aduce participantului 10 Euro. DJii Kiss FM decid daca valideaza ca fiind corect raspunsul furnizat de participant. Decizia lor este finala. Mecanismul se repeta la fiecare editie de concurs din cadrul Campaniei

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 14.800 de Euro. Valoarea unui premiu acordat poate varia intre 10 Euro si 100 de Euro.