Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Black Friday evoMAG! Preturi foarte mici prin discounturi consistente la o gama variata de produse!
Black Friday evoMAG! Preturi foarte mici prin discounturi consistente la o gama variata de produse! Vineri, 23 noiembrie, aveti posibilitatea sa beneficiate de acelasi avantaje ca “ pe ocean “, in SUA: preturi foarte mici prin discounturi consistente la o gama variata de produse!
Produse evoMAG.ro
 De ce? In state, prima zi de vineri de dupa “ Ziua Recunostintei  / Thanksgiving Day” reprezinta inceputul perioadei de achizitii febrile pentru Sarbatorile de iarna: Black Friday / Vinerea Neagra. Asa ca, de regula, magazinele doresc sa ofere un inceput foarte bun clientilor prin oferte attractive, mai ales scaderi considerabile de preturi. Totodata marea parte a firmelor ofera angajatilor liber cu ocazia acestei zile. De aici provine si termenul de “Ziua Neagra” – datorita traficului foarte aglomerat si dificil din aceasta zi festiva (la radacinile sale termenul, original din Philadelphia, era folosit pentru caracterizarea traficului de dupa “ Ziua Recunostintei”). Dar, in mediul electronic, numele Black Friday a capatat valente pozitive si economice.
Produse evoMAG.ro
 Asadar evoMAG va lumineaza Ziua Neagra prin SUPER OFERTE stralucitor de attractive pe care le comandati foarte usor, din confortul propriului camin sau birou! Spor la cumparaturi si nu uitati: departamentul nostrum de relatii cu publicul va sta mereu la dispozitie!