Acest concurs a expirat în data de 2014-04-03. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Descopera Homeycomb, mall-ul tau online!

Homeycomb.ro, cel mai mare club privat de shopping online din Romania, este cu siguranta sursa ta de inspiratie atunci cand vrei sa cumperi... orice!

Fie ca ai nevoie de produse home&deco, accesorii personale, gadget-uri, idei de cadouri, produse de beauty, electrocasnice, haine, etc, la  homeycomb.ro le gasesti cu discount-uri de pana la 70%.

Gandeste-te la Homeycomb.ro ca la un prieten... Unul care se pricepe de minune la mobilier, accesorii si decoratiuni home-deco si care iti aduce tot timpul cadouri - sub forma de reduceri la cele mai noi colectii de design interior ale brandurilor de top.

Este prietenul corect: vrea sa-ti ofere tot timpul cele mai bune produse, la cel mai bun pret. Fara costuri aditionale sau intermediari, showroom-uri extravagante sau depozitare.

Misiunea Homeycomb.ro este sa te tina tot timpul la curent cu cele mai noi trenduri in designul interior si cu cele mai noi creatii ale designerilor din toata lumea.

Te ajutam sa-ti construiesti lumea asa cum ti-ai imaginat-o: cu bun gust si originalitate, cu produse de cea mai buna calitate si cele mai in trend piese, indiferent daca esti adeptul stilului clasic sau exclusivist.

Incepe aceasta primavara incarcat de noutati!

Inscrie-te la consurs in doi pasi simpli:

  1. Intra pe homeycomb.ro si creaza-ti cont
  2. Alege produsul preferat si posteaza link-ul in formular.

Perioada in care poti sa participi la concurs este 19.03.2014 - 02.04.2014 (ora 00:00). Castigatorii vor fi desemnati aleator prin random.org si vor fi contactati pe emailul furnizat la inscriere. Castigatorii trebuie sa raspunda in termen de 5 zile de la primirea emailului, in caz contrar premiul va fi redistribuit.

Poti participa la concurs o singura data, duplicatele sau clonele nu se iau in considerare.

Premii:

Punem la bataie 3 premii dupa cum urmeaza: Tigaia Iseo, Cratita Venetia de 16cm si Bolul cu capac Zeno.