98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 100 de excursii de racorire si 4.000.000 de beri Bergenbier!

 admin  2018.07.26  Diverse,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti,Alimente  3581

concurs Bergenbier

Campania “Te racoresti si poti sa calatoresti!” va fi lansata la data de 15 iulie 2018 si va dura pana la data de 30 septembrie 2018.

Produsele participante la campanie sunt berile marca Bergenbier (bere cu alcool), comercializate in ambalaj individual, cu ambalaj dedicat de promotie, dupa cum urmeaza: Bergenbier blonda sticla 0.33L/0,5L, doza 0,5 L, PET 1L, PET 2.2L, PET 2,5L.

Ambalajele promotionale aferente Produselor participante vor putea fi identificate prin urmatoarele elemente definitorii:

  • Etichetele promotionale care vor contine mesajul "Te racoresti si poti sa calatoresti” si informatiile esentiale despre Campania publicitara;
  • In cazul ambalajelor de tip sticla - Capace promotionale care vor avea tiparit in interior un cod unic de participare format din 8 caractere alfanumerice, cu care participantii se pot inscrie in tragerea la sorti pentru una din cele 100 de excursii in Romania sau, dupa caz, inscriptia „DOZA 0.5L”, ce semnalizeaza un castig garantat. 

La aceasta campanie pot participa cetatenii romani sau cetateni straini, persoane fizice care sunt rezidenti in Romania sau au domiciliul stabil in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 15 iulie 2018 si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

In cazul capacelor/cheitelor pe care se regasesc coduri promotionale unice, participantii au obligatia sa pastreze capacele/cheitele acestor produse participante pe care se regasesc codurile unice inscrise in Campanie pana la momentul publicarii listei finale cu toti castigatorii campaniei.

Premiile constand in bere vor fi acordate garantat la descoperirea de catre participant a inscriptiei “DOZA 0.5L” sub capacul/cheita produsului participant achizitionat.  Participantii care vor gasi acest mesaj inscriptionat sub capacul/cheita Produsului participant achizitionat, vor castiga o bere Bergenbier blonda cu alcool in ambalaj de tip doza de 0,5L. Pentru a intra in posesia premiilor, participantii care vor gasi mesajul castigator “DOZA 0.5L” inscriptionat sub capacul sau cheita Produselor participante la Campanie, trebuie sa predea capacul/cheita castigator/oare vanzatorului/reprezentantului magazinului desemnat ca Centru de Premiere, in original, in schimbul atribuirii premiului care va fi acordat pe loc dupa validarea acestuia. Validarea si punerea in posesie a premiilor de tip garantat se poate face pana cel tarziu la data de 15.12.2018 in Centrele de Premiere.

Premiile constand in excursii se vor acorda prin tragere la sorti, pe baza unui algoritm electronic automatizat, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat. Pentru a se inscrie in tragerile la sorti pentru castigarea premiilor constand in excursii, Participantii trebuie sa achizitioneze oricare Produs participant, sa descopere codurile unice din interiorul capacelor/cheitelor acestora si sa le inscrie in Campanie, in perioada 15 iulie 2018, ora 00:00:00 si 30 septembrie 2018, ora 23:59:59 (inclusiv), prin intermediul site-ului www.RacorimRomania.ro sau prin SMS la nr 1750 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom). Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere utilizata. Inscrierea prin accesarea website-ului in perioada 15 iulie 2018, ora 00:00:00 – 30 septembrie 2018, ora 23:59:59 se realizeaza prin completarea formularului electronic de inscriere in Campanie, asa cum este acesta afisat pe site-ul campaniei.

In cadrul campaniei se vor acorda in total 4.000.100 premii, dupa cum urmeaza:

  • 4.000.000 premii constand in cate 1 bere Bergenbier, la doza de 0,5l, acordate garantat la descoperirea de catre Participanti in interiorul capacului/cheitei Produsului participant a inscriptiei „DOZA 0.5L”, in valoare unitara de 2.61 Lei, TVA inclus;
  • 100 de premii, sub forma de voucher, constand in cate 1 excursie pentru cel mult 4 persoane (castigator + 3 insotitori) pe teritoriul Romaniei, acordate prin tragere la sorti, in valoare unitara maxima de 6500 Lei (TVA si taxe incluse, calculate la valoarea fixa a voucher-ului acordat in functie de optiunea fiecarui castigator validat, in conformitate cu Sectiunea 9 din prezentul Regulament).

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Bergenbier castiga premii concurs bere www.racorimromania.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.