Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una din cele 30 de excursii de vis ?n Grecia, Turcia, Malta sau pe Litoralul romanesc! - Intrebarea de 06.06.2013

Concurs: Castiga una din cele 30 de excursii de vis în Grecia, Turcia, Malta sau pe Litoralul romanesc!

Vineri ai primul talon de concurs Click! îţi dă vacanţa! De astăzi poţi intra în concurs şi online. E foarte simplu să câştigi una din cele 30 de excursii de vis în Grecia, Turcia, Malta sau pe Litoralul romanesc.
  1. Abonează-te la  newsletterul Click!
  2. Trimite un email la adresa vacanta@click.ro, în intervalul 8.00-17.00, cu răspunsul la întrebarea zilei. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de mail cu care te-ai înregistrat la newsletter şi trebuie să conţină, pe lângă răspunsul la întrebarea zilei, şi datele tale personale (numele complet, localitatea şi numărul de telefon).
Întrebarea de astăzi este "Ce medicament a fost retras miercuri din farmacii?" Răspunsul poate fi găsit în pagina 4 a ziarului Click!După ora 17:00, mesajele cu răspunsul la întrebare vor fi tipărite și vor intra alături de plicurile cu taloane în extragerea celor 2 câștigători care vor fi publicați mâine, vineri, în ziarul Click! și pe www.click.ro.Atenţie! Vor intra în concurs doar cei care se abonează sau sunt deja abonaţi la newsletterul Click!Concursul „Click! îți dă vacanța!" se desfăşoară în ziarul Click! și pe site-ul www.click.ro în perioada 31.05.2013 - 21.06.2013.Zilnic, în perioada 6 - 20 iunie, pe site-ul www.click.ro va fi publicat câte un articol de concurs în cadrul căruia va fi publicată întrebarea zilei legată de articolele principale din ziarul Click! PARTICIPA LA CONCURS!